Brix Westergaard A/S tilbyder

Vi har byens bedste beliggenhed i den hyggelige gamle smedje, i hjertet af Hornbæk samt gode parkeringsforhold. Din bolig udstilles i vores flotte LED oplyste udstilling, hvor den vil blive set, af de mange forbi passerende.

Præsentation/hjemmeside

Vi ønsker at alle ejendomme præsenteres bedst muligt og vi bruger derfor altid en professionel fotograf. Alle vores ejendomme annonceres på de store søgeportaler, på facebook og naturligvis her på vores egen hjemmeside med fullscreen foto´s , plantegninger link til kort og andre aktuelle informationer.

Hurtig sagsbehandling

I dag er det en selvfølgelighed, at alle dokumenter i forbindelse med en handel kan sendes via e-mail, og at alt kan gå stærkt, når det skal gå stærkt. Men vi har stadig tid til eftertanke, til at tale og ikke mindst lytte til vores kunder, for uden dem var vi her jo slet ikke.

Åbningstider

Vi er på vores kontor alle hverdage og hver søndag. På telefonen, kan du stort set altid træffe os. Vi er uafhængige af kædesamarbejde, så du frit kan vælge det produkt, der er bedst for dig som sælger og køber, uden at tage hensyn til bestemte realkreditinstitutter, pengeinstitutter og forsikringsselskaber.

Al fast ejendom sælges – Kontakt os det betaler sig!

Kontakt os

Hos Brix Westergaard har vi solgt boliger på Nordkysten i mere end 30 år, store som små.
At sælge boliger er vores passion og vi elsker vores arbejde, lige så meget som vi elsker Hornbæk!

Hos os går fagkundskab, ærlighed og det at holde aftaler hånd i hånd. Vi agter at give dig en tryg og professionel oplevelse, når du skal sælge din bolig. Derfor har vi også prioriteret, at alle ansatte i vores forretning er uddannede ejendomsmæglere og kender indgående til processen i en ejendomshandel fra A-Z.

Vi lægger stor vægt på, at orientere dig under hele salgsperioden, holde statusmøder samt give dig den bedste rådgivning, netop fordi vi er ansat af dig, til at varetage dine interesser.

Vi er selvfølgelig fageksperter ud til fingerspidserne og medlem af Dansk ejendomsmæglerforening, det er din tryghedsgaranti. Vi har svaret på købers spørgsmål, hvad enten det drejer sig om byggeteknik, finansiering, lovgivning eller spørgsmål til lokal området.

Hvis du vil have et bud på, hvordan vi griber salgsarbejdet an hos Brix Westergaard, så kontakt os gerne for en uforpligtende salgsvurdering.

Du er også velkommen i vores forretning, som ligger på hovedgaden i hjertet af Hornbæk. Så giver vi en kop kaffe, eller du kan ringe til os på 49 76 00 00, uanset hvad du har på hjertet, har vi altid tid til dig