Ejendomsmægler Hornbæk

MØD OS

HOS BRIX WESTERGAARD HAR VI SOLGT BOLIGER I MERE END 30 ÅR.
DET HAR LÆRT OS, AT ENHVER BOLIGHANDEL SKAL BEGYNDE OG SLUTTE MED TILFREDSE MENNESKER.
Ejendomsmægler Hornbæk

Indehaver og Ejendomsmægler Mogens Brix Westergaard

Jeg har mange års erfaring i ejendomsbranchen, hvoraf de sidste 30 år er på Nordkysten med privat bopæl i Hornbæk. Mine mange år i branchen har givet mig et stort kontaktnet, og jeg har set og oplevet mere end de fleste ejendomsmæglere, lige fra højkonjunktur til lavkonjunktur og tilbage igen.
Min store erfaring har især lært mig én vigtig ting: Enhver ejendomshandel bygger på tillid. Det er noget, som opstår i et tæt og fortroligt samarbejde, hvor alle a aler overholdes, og de forventede resultater opnås.
Jeg har solid erfaring med formidling af ejendomme i den mere eksklusive ende af skalaen og har solgt ”liebhaverejendomme ved Danmarks Riviera” i mange år. Jeg kender derfor både sælgers og købers forskellige behov omkring liebhaverejendomme. Jeg lover ikke guld og grønne skove. Til gengæld garanterer jeg 100 % professionalisme. Derfor er begreber som faglighed, diskretion og et højt serviceniveau altid i højsædet.
Ejendomsmægler Hornbæk

Indehaver og Ejendomsmægler Rasmus Brix Westergaard

Uanset ejendomstype yder jeg altid en helhjertet indsats. Jeg ved at enhver ejendomshandel er en meget personlig ting, hvor der er mange følelser involveret – ligesom det for de fleste er én af de største økonomiske beslutninger, man tager i livet.
Der skal naturligvis også ekspertise til og jeg har siden 1995 arbejdet med salg af ejendomme på Nordkysten. Jeg er således rigtig godt lokalkendt i området helt fra Espergærde over Hornbæk til Gilleleje og helt op til Liseleje. I min tid som ejendomsmægler har jeg solgt al slags fast ejendom, lige fra små lejligheder og sommerhuse til store liebhaverejendomme med havudsigt. Uanset hvilken ejendom du skal sælge, leverer jeg en helhjertet og dedikeret salgsindsats hver gang.
Ejendomsmægler Hornbæk

Ejendomsmægler Marianne Laugesen

Jeg blev uddannet ejendomsmægler i 2008 og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2005.
Jeg anser det som min fineste opgave, at forstå vores kunders behov og opfylde deres ønsker og drømme indenfor den givne ramme. 
Jeg anser ikke mig selv som en sælger, men mere som en ”matchmaker”. Jeg viser boliger frem for familier, indtil de finder et de forelsker sig i.
Det er nemlig vigtigt for mig, at det er en god oplevelse for både køber og sælger, når vi handler med så dyrebar en ”vare”.
Jeg vægter god og nærværende kundeservice højt og det er vigtigt for mig, at vores kunder føler sig trygge, velinformeret og oplever at kvaliteten i vores arbejde er på højeste niveau.
Jeg håber at høre fra dig, hvis du overvejer at købe eller sælge.
Ejendomsmægler Hornbæk

Ejendomsmægler, sagsbehandler Trine Hvid Konjen

Jeg er uddannet ejendomsmægler, valuar og køberrådgiver, og jeg kan til næste år fejre mit 20 år jubilæum i ejendomsmægler branchen. Jeg er ansat hos Brix Westergaard som sagskoordinator og varetager hele den administrative proces i forbindelse med din ejendomshandel. Jeg følger dig trygt og sikkert gennem salgsprocessen helt fra start til slut, og jeg ønsker at gøre det let og bekvemmeligt for dig at sælge din bolig igennem Brix Westergaard. Finder du drømmeboligen i en anden ejendomsmæglerforretning, kan jeg som køberådgiver tilbyde dig juridisk rådgivning i forbindelse med dit køb, og dermed sikre dig, at hele papirgangen i forbindelse med dit køb og salg er samlet et sted.
Jeg er født, opvokset og fortsat bosiddende i Hornbæk, så jeg kender hver en lille krog i vores fantastiske område. Med et børnehavebarn og et barn på Hornbæk Skole, så jeg ved alt om, hvad området kan tilbyde de børnefamilier, der enten flytter hjem eller ønsker at skabe deres familieliv i vores lille paradis.
Hos Brix Westergaard har vi i ord og handling klare værdier omkring tæt kundekontakt, faglig grundighed, personlighed og passion. Det er alle værdier, som jeg selv står for.

Det er vigtigt for os, at gøre arbejdet rigtigt.