MØD OS

HOS BRIX WESTERGAARD HAR VI SOLGT BOLIGER I MERE END 30 ÅR.
DET HAR LÆRT OS, AT ENHVER BOLIGHANDEL SKAL BEGYNDE OG SLUTTE MED TILFREDSE MENNESKER.

Indehaver og Ejendomsmægler Mogens Brix Westergaard

Jeg har mange års erfaring i ejendomsbranchen, hvoraf de sidste 30 år er på Nordkysten med privat bopæl i Hornbæk. Mine mange år i branchen har givet mig et stort kontaktnet, og jeg har set og oplevet mere end de fleste ejendomsmæglere, lige fra højkonjunktur til lavkonjunktur og tilbage igen.
Min store erfaring har især lært mig én vigtig ting: Enhver ejendomshandel bygger på tillid. Det er noget, som opstår i et tæt og fortroligt samarbejde, hvor alle a aler overholdes, og de forventede resultater opnås.
Jeg har solid erfaring med formidling af ejendomme i den mere eksklusive ende af skalaen og har solgt ”liebhaverejendomme ved Danmarks Riviera” i mange år. Jeg kender derfor både sælgers og købers forskellige behov omkring liebhaverejendomme. Jeg lover ikke guld og grønne skove. Til gengæld garanterer jeg 100 % professionalisme. Derfor er begreber som faglighed, diskretion og et højt serviceniveau altid i højsædet.

Indehaver og Ejendomsmægler Rasmus Brix Westergaard

Uanset ejendomstype yder jeg altid en helhjertet indsats. Jeg ved at enhver ejendomshandel er en meget personlig ting, hvor der er mange følelser involveret – ligesom det for de fleste er én af de største økonomiske beslutninger, man tager i livet.
Der skal naturligvis også ekspertise til og jeg har siden 1995 arbejdet med salg af ejendomme på Nordkysten. Jeg er således rigtig godt lokalkendt i området helt fra Espergærde over Hornbæk til Gilleleje og helt op til Liseleje. I min tid som ejendomsmægler har jeg solgt al slags fast ejendom, lige fra små lejligheder og sommerhuse til store liebhaverejendomme med havudsigt. Uanset hvilken ejendom du skal sælge, leverer jeg en helhjertet og dedikeret salgsindsats hver gang.

Ejendomsmægler Tobias Gerstof Hansen

Jeg er oprindelig fynbo og er opvokset i Assens på Vestfyn. I sommeren 2015 flyttede jeg til Hornbæk, da jeg efter ansøgning hos ejendomsmægler firmaet Brix Westergaard A/S blev tilbudt ansættelse.
Jeg er pr. 8. januar 2018 blevet færdiguddannet ejendomsmægler med et 12 tal til den afsluttende eksamen.
Jeg er meget begejstret for, at bo i Hornbæk – en by, der har taget mig med storm, og hvor jeg er faldet til med det samme.
Drivkraften for min drøm om at blive ejendomsmægler er, at ejendomshandel ikke bare er handel med muresten, men en handel, hvor både minder, drømme og følelser er omdrejningspunktet. Derfor mener jeg, at en ejendomshandel skal foregå på baggrund af seriøsitet, troværdighed og professionalitet.

Ejendomsmægler Marianne Laugesen

Jeg blev uddannet ejendomsmægler i 2008 og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2005.
Jeg anser det som min fineste opgave, at forstå vores kunders behov og opfylde deres ønsker og drømme indenfor den givne ramme. 
Jeg anser ikke mig selv som en sælger, men mere som en ”matchmaker”. Jeg viser boliger frem for familier, indtil de finder et de forelsker sig i.
Det er nemlig vigtigt for mig, at det er en god oplevelse for både køber og sælger, når vi handler med så dyrebar en ”vare”.
Jeg vægter god og nærværende kundeservice højt og det er vigtigt for mig, at vores kunder føler sig trygge, velinformeret og oplever at kvaliteten i vores arbejde er på højeste niveau.
Jeg håber at høre fra dig, hvis du overvejer at købe eller sælge.