Havnevej 10, 3100 Hornbæk

Flot renoveret historisk hus i Hornbæks populære fiskerleje

I det charmerende gamle fiskerleje og i hjertet af Hornbæk by, har du nu en enestående mulighed for at erhverve dig et af de klassiske og charmerende fiskerhuse, som er kendetegnende for byen.

Boligen har udsigt til Øresund fra 1. sal og består af 2 selvstændige enheder og har en tilhørende solrig have, som ligger højt og tilbagetrukket fra vejen.

Fiskerhuset ligger med kun 150 meter til Hornbæks hyggelige havn og smukke badestrand samt vores eventyrlige Plantage.

Huset blev opført tilbage i 1817, men fremstår i dag flot og indflytningsklart og med moderne bekvemmeligheder såsom gulvvarme og genvex i hovedhuset.
Igennem årene er huset blevet efterisoleret, der er lagt nyt tag, isat nye vinduer, trægulve og både køkken og bad er blevet opdateret. Så her kan du bare flytte ind.

Hovedhuset indeholder i stueetage en helt igennem hyggelig stue i åben forbindelse til køkkenet med alt i hårde hvidevarer. De karakteristiske loftbjælker i rummet giver en virkelig skøn stemning og der er godt med plads til at indrette sig med både spiseafdeling og sofahjørne.

Fra mellemgangen er der adgang til det store og flotte badeværelse med Travertin fliser og badekar samt udgang til en lille overdækning, som fører ud til ejendommens "bryggers" med vaskemaskine og tørretumbler.
I stuen er der en åben trappe, som leder op til førstesalen, der fordeler sig med 2 rummelige soveværelser og en repos. Øresund kan ses fra flere af vinduerne på 1 sal, som også har flotte trægulve med gulvvarme.

Med adgang fra den hyggelige og sydvendte gårdhave er der adgang et selvstændigt meget charmerende "anneks". Her er indrettet en hyggelig stue, soveværelse samt et dejligt stort badeværelse med brus (Ej godkendt til beboelse). Her er der virkelig mange anvendelsesmuligheder. Fra gårdhaven er der trappe op til den solrige og højtbeliggende have. Her er der masser af sol hele dagen, og aftensolen kan nydes fra det hyggelige tehus.

Der er mulighed for parkering i gårdhaven.

Som indbygger i Hornbæk, har du naturen og havet som nabo. Her er udfoldelsesmulighederne mange, hele året rundt og byen byder på mange forskellige fritidsaktiviteter fra sejlads til holdsport og fitness og så har vi til og med én af Danmarks smukkeste badestrande.
Hornbæk skole er centralt placeret i byen, ligesom flere daginstitutioner er det. Er du ny i området er børnefamiliernes naturlige mødested, på den skønne strandlegeplads ved havnen.
Der kører tog til Helsingør og Hillerød samt busser og motorvejen nås på blot 15min

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.