Maarevej 1, 3100 Hornbæk

Flot Jeppesen Bjælkehus med kun 400 meter til Hornbæk strand

Indflytningsklart og yderst velholdt Jeppesen Bjælkehus fra 2018.

Jeppesen Bjælkehuse er moderne bjælkehuse med en autentisk sommerhus atmosfære og med håndværk og kvalitet i særklasse.

Så her får du et hus, hvor sælger ikke gået på kompromis og boligen udstråler, kvalitet, god udnyttelse af enhver kvadratmeter og så er det lykkedes at gøre den ugenerte have til en del af boligen.
Dette er gjort i form, af en dejlig stor terrasse som løber langs huset fra syd til den overdækkede del i vest. Ydermere inviterer de store glaspartier i boligens stue naturen helt indenfor.

Hus og anneks kan rumme helt op til 10 sovepladser, så her er fin plads til den store familie eller gæster.

Sommerhuset indeholder entré med skabsplads og gulvvarme, adgang til pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme, åbent køkken alrum med spiseplads og udsigt til den dejlige have.
Stuen ligger i åben forbindelse til køkkenet og har loft til kip og et smukt vindues- og dørparti fra gulv til loft med udsigt og udgang til haven.
Boligen byder på tre gode soveværelser samt en hyggelig hems med trægulv og vindue.
Her er en dejlig stemning og flotte gennemgående trægulve. Boligen opvarmes med varmepumpe og hvis man ønsker at arbejde hjemmefra, er der lagt fibernet ind.

Haven fremstår yderst indbydende og velholdt. Her kan du nyde solen hele dagen, fuldstændig ugeneret. Her er smuk udsigt til både himmel og grønne træer.
Ydermere findes der et anneks, udendørs bruser, charmerende te-hus og et isoleret udhus.
Haven er lukket fuldstændig af, så børn og dyr, kan løbe trygt og frit.
Fra huset er der under 10 minutters gang til Hornbæks dejlige badestrand og Ruslands bakker. Så der er rige muligheder for at gå gode ture. Hopper man på cyklen, kan man kører af den smukke Nordkyst til Hornbæk på bare 10 minutter og Dronningmølle centrum kan man gå til på små 20 min.

Et flot og familievenligt sommerhus, med byen og naturen lige om hjørnet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.