Neptunvej 13, 3100 Hornbæk

Total istandsat sommerhus på lukket vej ved Hornbæk Plantage

Dette dejlige og helårsanvendelige sommerhus, står fuldstændig nyistandsat fra inderst til yderst.

Huset ligger fredeligt og godt på en lille lukket vej i det populære kvarter ved Hornbæks smukke plantage. Her er gode muligheder for gåture gennem skoven eller til Øresund, som du finder en lille kilometer fra boligen. Her kan man hoppe i bølgen blå og er man medlem af Ellekildehage Badebrolaug, støtter man op om områdets badebro.
Haven er velanlagt og utrolig smuk beplantet. Her er hele 1.020 kvm at boltre sig på og om huset løber en skøn syd-/vestvendt terrasse.
Terrassen er delvist overdækket og her kan du opholde dig ugeneret og nyde solen og omgivelserne.
I haven findes der også en hyggelig morgenterrasse og i forbindelse hermed et udhus og brændeskur.

Den lyse sommerbolig indeholder entré med adgang til boligens skønne hjerterum, køkken/alrummet og stuen som går ud i ét. Her er loft til kip og store vindues- og dørpartier med udsigt og udgang til haven.
Det nye køkken fremstår moderne i den grå tone, men samtidig med den gode sommerhuscharme. I forbindelse med køkkenet er der en fin spiseplads, med mulighed for opdækning til et middagsselskab.
I huset er der 3 gode værelser, forældresoveværelset har masser skabsplads og dejlig udsigt til haven.
Det nye flisebadeværelse fremstår lyst og moderne med bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme.
Boligen opvarmes med varmepumpe og supplerende brændeovn og så er der lagt fibernet ind, så man også kan bruge huset som hjemmearbejdsplads.

Hornbæk centrum kan man cykle til, gennem plantagen på 10min. Her er et væld af gode indkøbs- og shopping muligheder samt cafeer og restauranter. Her finder du også Hornbæks smukke og populære badestrand, en god strandlegeplads samt et skønt havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.