Elme Alle 17, 3120 Dronningmølle

Helårs- eller sommerhus, du bestemmer!

De hyggelige og populære alléer som ligger bynært og parallelt med strandvejen i Dronningmølle, blev udstykket fra tidligere landbrugsjord i midten af 1940´erne. Elme Allé 17, hører til nogle af de første huse, som blev bygget her og huset har i al sin tid kun haft én ejer.
Sommerhuset er fra 1947 og opført i charmerende bondehusstil med stråtag og sprossevinduer. I det lille hus er der loft til kip, fyrretræsgulve og ellers står alt nærmest som fra da det blev opført. En ny ejer skal derfor påregne istandsættelse af huset.

Alternativt kan man opføre sit helt eget drømme- sommerhus eller helårshus, da boligen ligger i byzone.
Bebyggelse til helårsbeboelse skal dog godkendes af kommunen, da bebyggelsen skal opfylde gældende bygningsreglement.

Sommerhuset ligger på en lukket grusvej, med smutvej til både byen og stranden, så du når det bløde sand på under 10 minutters gang. Her er under 500 meter til Øresund og Dronningmølles dejlige badestrand samt det hyggelige bymiljø og offentlig transport.
Grunden som er på hele 1.490 kvm. er prydet med gammel og smuk beplantning i form af bl.a. gamle æbletræer og enorm rododendron. Haven spiller en stor rolle i boligens charmerende fremtoning.

De 55 kvm rummer entré med adgang til stuen, 2 fine soveværelser med køjesenge. Rummeligt køkken med adgang til fyrrum/bryggers med bruseniche og udgang til haven via stalddøren samt et separat toilet.
Endvidere findes der en carport og udhus.

Dronningmølle centrum byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter, station med forbindelse til Hillerød og Helsingør, "Put & Take" fiske sø, dejlig badestrand og det naturskønne område Ruslands Bakker og Tegners Museums Park.

Her har du mulighed for at skabe noget helt unikt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.