Rørsangervej 108, Langesø, 3080 Tikøb

Højt beliggende helårsanvendeligt sommerhus med udsigt

I det naturskønne Tikøb og med et smukt kig ud over Langesø´s trætoppe, ligger dette hyggelige sommerhus på en skrånende og kuperet grund, som løber ned i områdets hyggelige fællesarealer. Her kan man gå tur på de omkringliggende stisystemer, skoven og så er der mulighed for, at fiske i de nærliggende søer.

Huset bliver i dag brugt, som helårsbolig af de nuværende ejere og opvarmes med 2 varmepumper og som supplerende varme findes en brændeovn i stuen.

Sommerhuset er på 55 kvm i grundplan, men den høje og yderst anvendelig underetage, har givet mulighed for indretning af yderligere 50 kvm, hvor af 42 kvm. er godkendt til bolig. Derfor får man i alt hele 97 boligkvardratmeter.

Boligens stueplan er indrettet med et nyere køkken, som er i åben forbindelse til en hyggelig spidseplads. Herfra er der udgang til en dejlig sydvendt solterrasse med skøn udsigt til det grønne. Opholdsstuen med brændeovn og udsigt, ligger i forbindelse med køkkenet og har adgang til underetagen. Ydermere findes et rummeligt soveværelse med skabsvæg og et pænt badeværelse med brus

Underetagen er bygget ind i den skrånende grund, så fra det, der i dag anvendes som "slyngelstue", er direkte udgang til haven mod syd/øst. Her er en skøn og ugeneret fliseterrasse med den skønneste udsigt over området.

I og omkring boligen er der en super hyggelig stemning af svensk højland. De mange terrasser og hyggelige kroge, giver mulighed for at finde ly og læ og solskin.

Ydermere findes der en carport samt et isoleret og opvarmet udhus, et brændeskur samt et redskabsskur

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.