Smidstrup Strandvej 121, Smidstrup, 3250 Gilleleje

300 meter fra Kattegat

I det smukke Smidstrup Strand kun ganske få minutters gang fra den skønne strand, er dette charmerende sommerhus beliggende på en smuk opvokset og gammel grund.

I 2008 besluttede de nuværende ejere sig for at rive det gamle sommerhus ned og bygge et nyt charmerende sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder. Ejendommen fremstår utrolig velholdt, som det også ses af den flotte tilstandsrapport og elinstallationsrapport.

Ejendommen er et EBK hus model Strandlyst og indeholder på sine 78 velindrettede kvm. entre med adgang til pænt badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, dejlig rummelig køkkenalrum og stue ud i et med direkte udgang til den skønne delvist overdækkede træterrasse. Der er brændeovn i stuen, og det pæne hvide køkken er fra HTH. Der er ydermere tre gode soveværelser. I hele huset er der loft til kip og en hyggelig stemning.

Ejendommen er omgivet af smukke gamle træer i en "gammel" have med masser af atmosfære. Her er man helt ugenert, og der er masser af plads til afslapning, hygge og leg. I haven findes også et udhus med plads til haveredskaberne.

Gilleleje By kan nås på ca. 10 min, og der er ikke langt til hverken indkøb eller ishus fra ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.