Dr Mølle Stationsvej 34, 3120 Dronningmølle

Stor villa på en dejlig grund, kun 300 meter til vandet

I det naturskønne og fredfyldte Dronningmølle ligger denne store og arkitektonisk spændende villa. Villaen blev opført af en murermester tilbage i 1977 og rummer 180 boligkvadratmerter, en dobbelt carport, stort udhus, værksted, orangeri og et lille Tehus ved den hyggelige havedam.
Den godt 1.000 kvadratmeter store grund er smuk beplantet og man kan opholde sig fuldstændig ugeneret på den store og delvist overdækkede terrasse som vender mod syd.
Som bonus er der indrettet 3 disponible rum og et badeværelse i ejendommens loftrum. De er ikke godkendt til beboelse, men giver familien ekstra plads til gode hobbyrum, slyngelstue eller blot til ekstra opbevaringsplads.

Boligen indeholder entré med adgang til boligens store opholdsstue, her er ekstra højt til loftet og et skønt lysindfald fra de store dør- og vinduespartier. En muret pejs med natursten fra Nexø, deler stuen op i to, så man får en ekstra stue. Køkkenet er åbent og lyst og den store spiseplads ligger i forlængelse heraf. Bag køkkenet er der indrettet et disponibeltrum, som oprindeligt blev benyttet til viktualierum. Fra stuen og køkken/alrummet er der udgang til haven og terrassen.

I huset findes 4 store soveværelser, et stort badeværelse med bruseniche, et gæstetoilet samt et bryggers med egen indgang.
Nabolaget er godt og roligt med flere børne familier, så der kan leges på vejen.
Inden for få minutters gang ligger Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger der flere gode golfklubber få minutters kørsel fra ejendommen, ligesom det flotte naturreservat "Ruslands Bakker".

Endvidere kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.