Sennepsbakken 15, 3100 Hornbæk

Spændende familievilla på stor grund, nær Hornbæk plantage, Øresund og byen

Denne store familievilla henvender sig til dig, der har brug for masser af plads, ude som inde. Huset byder på hele 314 kvadratmeter bolig i flere spændende og forskudte plan, så det er oplagt at bo flere generationer eller drive liberalt erhverv.

Haven er eventyrlig og flot beplantet. På de 1.736 kvm findes flere skønne uderum, en hævet træterrasse og en stor solterrasse mod syd i forbindelse med en kæmpe udestue. Til de bilglade eller håndværkeren findes også en 58 kvm stor dobbelt garage.

Beliggenheden er god og attraktiv nær Hornbæks smukke plantage, Øresund og med cykelafstand til bykernen. På cykelturn kommer du både forbi skolen, børnehave og idrætsanlæg.

Huset er oprindeligt fra 1971, men er løbende blevet ombygget og renoveret. Senest er der opsat nyt køkken, men huset er også blevet efterisoleret og fået ny beklædning, så det arkitektoniske udtryk er blevet et andet. Ydermere er varmekilden opdateret med luft til vand varmepumpe, så her er en klimavenlig varmekilde. Varmeudgiften i energimærket er beregnet i henhold til de nuværende ekstraordinært høje eludgifter under energikrisen.

Boligen udmærker sig med sine store lyse stuer, et skønt køkken/alrum og så får man her hele 3 badeværelser, 5 soveværelser og 2 køkkener, da underetagen er indrettet som en selvstændig afdeling/bolig.
Sidst men ikke mindst findes der også bryggers, fyrrum samt et stort uudnyttet loftrum!

Dette er boligen til jer, der ikke kan få plads nok.

Som indbygger i Hornbæk, har du naturen og havet som nabo. Her er udfoldelsesmulighederne mange, hele året rundt og byen byder på mange forskellige fritidsaktiviteter fra sejlads til holdsport og fitness.

Er du ny i området er børnefamiliernes naturlige mødested, på den skønne strandlegeplads ved havnen.

Der kører tog og busser til Helsingør og Hillerød og motorvejen nås på blot 15min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.