Solbakkevej 102, 3100 Hornbæk

Stort familiesommerhus ved Ruslands Bakker og i gåafstand til stranden

Her er der albuerum, plads til leg og ro, gæster og alenetid og med naturen helt tæt på, er der et væld af muligheder for fysisk udfoldelse. Om du er til golf, cykling, kajak, gåture eller blot til et dyp i bølgen blå, så er mulighederne lige uden for døren.
Dette store og veldisponerede sommerhus er på hele 160 kvm. Her er 4 gode soveværelser, 2 badeværelser og 2 stuer samt et stort og lyst køkken alrum.
Sommerhuset er med gulvvarme i hele huset, bortset fra den ene stue.

Haven er dejlig ugeneret og rummer flere skønne terrasser, så solen kan nydes hele dagen, og fra vildmarksbadet, som står under åben himmel, kan man nyde solnedgangen.

Boligen ligger yderst naturskønt, i anden række til det fredede naturreservat "Ruslands Bakker".
Her kan man gå smukke ture til Tegners flotte skulpturpark eller Dronningmølles dejlige og børnevenlige badestrand og byen.

Huset er indrettet med møblérbar og rummelig entré samt en forstue, 4 soveværelser, hvoraf masterbedroom har eget badeværelse med kar og bruseniche samt udgang til en østvendt fliseterrasse via dobbelt terrassedør.
I forbindelse med det store og åbne køkken er der to lyse stuer én suite. Her er det oplagt at benytte den ene som spisestue, hvorfra der også er udgang til den store sydvestvendte træterrasse.
Fra køkkenet er der yderligere adgang til endnu en dejlig stue med store vinduespartier og ovenlysvinduer, som giver et skønt lysindfald. Herfra er der ligeledes udgang til haven.

Ydermere findes der endnu et badeværelse med badekar samt et godt depotrum til diverse opbevaring.

Boligen er helårsanvendelig og særdeles velegnet til udlejning.

Fra huset er der 6 minutters kørsel til Hornbæk C og 4 minutters kørsel til Dronningmølle.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.