Lyngbakken 9, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Skønt sommerhus i det attraktive Kildekrog - kun 700 m til Hornbæk strand

På en lille hyggelig grusvej, nær skov og strand finder du dette højtbeliggende og charmerende sommerhus på en lettere kuperet grund. Her ånder alt fred og ro i den ugenerte og solrige have og man kan boltre sig på hele 1.432 kvm. eller slappe af på den dejlige syd-/vestvendt terrasse.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1956 og tilbygget i 2004, hvor man har formået at bibeholde den oprindelige og charmerende sommerhusstemning. Huset fremstår i rigtig pæn stand og indeholder rummelig og klinkebelagt entré med gulvvarme, en dejlig lys opholdsstue med store vinduespartier mod haven, så naturen og lyset bydes indenfor. I stuen findes brændeovn og så er der udgang til haven og en stor ugeneret terrasse, som er delvist overdækket.
I forlængelse af stuen findes et pænt og funktionelt køkken i en god størrelse.
Sommerhuset byder på 2 gode børneværelser med tilhørende badeværelse med gulvvarme og brus og i den tilbyggede forældreafdeling er der indrettet et stort soveværelse med dejlig udsigt til naturen og udgang til terrassen samt et stort disponibelt værelse, som kan anvendes til kombineret kontor/garderobe eller et ekstra værelse. Ydermere findes der endnu et pænt og rummeligt badeværelse, som også er med gulvvarme og bruseniche.
Endvidere findes der en god garage.

Sommerhuset ligger yderst attraktivt og i gåafstand til både Hornbæks smukke badestrand, Plantage og byen. Her er et væld af dejlige cafeer og restauranter, shopping og Hornbæks lystbådehavn og god strandlegeplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.