Nordre Strandvej 258B, 3140 Ålsgårde

Vandkants villa med smuk udsigt over Øresund

På den Nordsjællandske kyst ligger denne villa, med smuk udsigt over Øresund og svenskekysten i Horisonten.
Det store træhus er opført i 2001 og rummer 260 kvalitetsbevidste boligkvadratmeter og en stor garage.
Den 1.329 kvadratmeter store grund, som løber ud i Øresund, er delt i 2 plateu´er og fra haven kan du sidde på en af de mange terrasser og nyde naturen og havet i ro og mag. Fra det rustikke og smukke stenplateu, som er udført i kinesisk skiffer, kan man hoppe i bølgen blå.
Her må gerne opsættes en badebro ud fra grunden og så er det muligt at reetablere en tidligere udebruser.

Boligen fremtræder lys og gedigen og allerede fra du træder ind ad døren i den store hall, kan du nyde det smukke blå hav, gennem boligens store vinduespartier. Opholds- og spisestuen ligger i forlængelse af hinanden og har den mest betagende udsigt over havet. 2 store karnapper i stuen giver rummet karakter og mulighed for en spændende indretning.
Det charmerende Hanstholm køkken skaber hygge og har udsigt til en sydvendte del af haven, som er en blomsterrig lille oase med terrasse. I forlængelse af køkkenet findes en overdækket terrasse med udsigt over havet og videre udgang til endnu en fliseterrasse.
I stueplan findes ydermere et godt bryggers samt stort flisebadeværelse med bruseniche. Badeværelset har udgang til haven og en overdækket terrasse. Denne adgang er naturlig at benytte, hvis man har været i bølgen blå, her findes nemlig også en bruser.
1. salen byder på 3 store soveværelser, hvor af 2 har udgang til balkon mod Øresund. Master bedroom har adgang til "walk in closet" samt badeværelse med bruseniche. Den store repos anvendes i dag som kontor.
Boligen ligger med få minutter til indkøbscenter og Hammermølle skoven.
Børnefamilier vil også sætte pris på, at den populære "Skorpeskolen" ligger inden for kort afstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.