Paradisdalen 20, Strand Esbønderup, 3250 Gilleleje

Potentiel lejeindtægt på over kr. 220.000,- ved 24 ugers udlejning

Dejligt sommerhus på dobbeltgrund og med opvarmet pool

På Paradisdalen i kort afstand til Gilleleje by ligger dette rummelige og luxuriøse sommerhus som oprindeligt er opført i 1986 og senere renoveret og tilbygget i 2007/2008.
Huset er på 138 boligkvadratmeter, så her er god plads -også til den store familie.

Sommerhuset indeholder en skøn og rummelig opholdsstue med loft til kip, brændeovn samt udgang til en overdækket terrasse mod syd. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og der findes en fin spiseplads imellem køkken og stue.
Boligen har hele 4 gode og store soveværelser, hvoraf masterbedroom er med adgang til eget badeværelse med brus. Ydermere findes badeværelse med brus og sauna samt et lille depotrum med vaskesøjle.


Alt i og omkring sommerhuset fremstår i flot stand. Her er masser af lys og luft omkring boligen og den opvarmede pool ligger helt ugenert bag ejendommen, som også har flere gode terrasser.
Der er således altid en terrasse, hvor solen kan nydes, uanset om det er til morgenkaffen eller til et glas vin og aftensmaden.

Der er en skøn stemning omkring poolen, som er opvarmet med varmepumpe. Pumpe, rensningssystem og varmepumpe er gemt væk i det store skur, som står i haven.

En del af haven henstår som naturgrund, men man kan sagtens inddrages som en del af haven, hvis man ønsker det.

Der er opsat ladestander til el-bil og indlagt fibernet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.