Dyrholmvej 31, Strand Esbønderup, 3250 Gilleleje

Super charmerende sommerhus på skøn grund, kun 700 m fra stranden

I ét af Gillelejes attraktive og rolige kvarterer finder du dette charmerende og pænt istandsatte sommerhus.
Huset ligger på en rolig grusvej og der emmer af ægte sommerhusstemning både i og omkring huset.
Her er lyst og dejligt og finurlige lysindfald flere steder i boligen fra den forskudte taghældning, som er med til at skabe den hyggelige stemning.
Huset er løbende blevet vedligeholdt og har bl.a. fået renoveret tag og vinduer i 2015/2020 og nyt badeværelse i 2016 med gulvvarme.
Haven er på godt 1100 kvm og har flere dejlige terrasser og skønne solkroge, så solen og sommeren rigtig kan nydes.

Sommerhuset indeholder entré med adgang til den super dejlige og lyse stue. Her er loft til kip, brændeovn samt udgang til en overdækket terrasse.
Køkkenet er yderst rummeligt og med en stor spiseplads. Herfra er der ligeledes udgang til en skøn østvendt træterrasse. Sommerhuset har 3 hyggelige værelser og et pænt flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Endvidere findes der et fint udhus til diverse opbevaring og så er der gode parkeringsforhold ved huset. Hopper du på cyklen, er der masser af oplevelser og underholdning i nærområdet.
Tinkerup Strand kan man cykle til på 5 min og ved Gilbjerg Hoved kan du gå tur og opleve en unik natur ved Sjællands nordligste punkt. Gilleleje by og havn kan man køre til på 6 minutter. Her er et væld af gode shopping muligheder, cafeer og restauranter og ved havnen er der ægte "fiskerby-stemning".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.