Hasselvej 18, Rågeleje, 3210 Vejby

Charmerende yderst velholdt og velbeliggende sommerhus, tæt på Kattegat i det gamle Rågeleje,

I det gamle Rågeleje og for enden af lille lukket vej ligger dette hyggelige sommerhus. Huset ligger højt på den solrige og naturskønne grund så man næsten kan fornemme Kattegat bag områdets træer. Der er kun få minutters gang til stranden og Kattegat som ligger under 500 meter fra huset.

Sommerhuset er perfekt beliggende helt ugenert og med masser af lys og sol, og når vinden kommer ind fra Kattaget, kan det både høres og duftes. Her er sol fra tidlig morgen til sen aften, og den autentiske sommerhusstemning er ikke til at tage fejl af.

Ejendommen er opført i 1989 og er igennem årene løbende vedligeholdt, og moderniseret. Der er bla. Lagt nyt fint tegltag. Alt fremstår i meget flot vedligeholdt stand

Huset med sine 81 kvm. er yderst veludnyttet. Køkkenindgang til grovkøkken, videre til delvis åbent køkken, som så åbner sig til spiseafdeling og stue med brændeovn der også kan bruges som åben pejs, og med brede Kalmar brædder på alle væge, og loft til kip. Fløj døre med udgang til syd- vestvendt delvis overdækket terrasse med sol det meste af dagen. Soveafdelingen er indrettet med to gode soveværelser, og badeværelse med selvstændigt brus samt gulvvarme.

Dette er et sjældent set flot vedligeholdt hus på en skøn beliggenhed som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.