Lærkevej 13, 3120 Dronningmølle

Sommerhus med attraktiv beliggenhed – kun 650 m til badestrand

Dette sommerhus på Lærkevej ligger utrolig charmerende og naturskønt. Med en hurtig smutvej til både byen og stranden, når man det bløde sand eller det hyggelige bymiljø på kun 10 minutters gang.
Sommerhuset ligger på en rolig og lukket grusvej, så børn og dyr kan lege frit og trygt.

Tilbage i 40´erne blev grundene her udstykket fra tidligere landbrugsjord, så området karakteriserer sig med gamle store træer.
Grunden på Lærkevej er 1.200 kvm., den er yderst regulær og så ligger den godt for solen. Haven er prydet med smuk beplantning i form af gamle store træer såsom Magnolie, Syren, Lærke- og æbletræer.

Huset blev opført i 1965, som nr. 2 sommerbolig på vejen. Her får du 57 hyggelige kvm og som bonus et regulært ekstra "værelse" på 1. sal (ej godkendt) med store vinduespartier og udsigt til haven mod øst.
Stuen er utrolig hyggelig med loft til kip og blotlagte bjælker. Her er plads til både spisebord og sofaarrangement. Det 6 år gamle køkken fra Vordingborg er i åben forbindelse til stuen og har masser af skabs- og bordplads.
Soveværelset har en rigtig god størrelse og er med udgang til en skøn morgenterrasse med udsigt over haven. Badeværelset er pænt og velholdt med gulvvarme og bruseniche og i forbindelse hermed findes et uundværligt vaskerum.
I haven mod vest findes en hyggelig overdækket terrasse som er prydet med en smuk klematis.

Ydermere findes et godt udhus samt brændeskur.

Boligen opvarmes med varmepumpe og supplerende brændeovn. I 2008 investerede sælger i et nyt tag og fik efterisoleret loftet i forbindelse hermed.

Dronningmølle centrum byder bl.a. på gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter, station med forbindelse til Hillerød og Helsingør. "Put & Take" fiske sø og dejlig badestrand og det naturskønneområde Ruslands Bakker og Tegners Museums Park.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.