Villingebækvej 39, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Arkitektens eget hus med uhindret udsigt over marker

Dette arkitekttegnede og strømlinede sommerhus fra 2012 rummer 103 helt enestående kvadratmeter. Her er en fantastisk udsigt over de omkringliggende marker fra boligens smukke opholdsrum, fra værelserne og naturligvis fra de skønne udearealer som findes på grunden.

Sommerboligen har fokus på plads til samvær og det store køkken alrum og stue indbyder til netop dette.
Rummets store vindue- og skydedørspartier giver mulighed for, at lukke naturen indenfor, så inde og ude smelter smukt og naturligt sammen.

Set fra vejen er huset meget anonymt. Ingen vinduer kun et diskret indgangsparti. Derfor bliver overraskelsen endnu større, når man træder ind af døren til det overdækkede areal mellem boligen og det tilhørende anneks. Her bliver man som det første mødt af den storslåede udsigt.

Arkitekten har tilstræbt at gøre huset stramt og symmetrisk.
I midten af huset finder man køkken, stue og spiseplads i ét stort rum, åbent helt op til kip med smukke synlige hanebånd, et paradis for lyselskende mennesker.
Mod nord, ud mod vejen, er facaden lukket, mens hele facaden mod syd er udstyret med to gigantiske glaspartier. På en dejlig sommerdag skydes det ene glasparti til side og fornemmelsen for ude og inde forsvinder totalt. De lyse egetræsgulve giver en rolig stemning og man træder direkte ud på den meget store træterrasse som også forbinder hovedhuset med annekset.
Indretningen i det store rum er enkel og afdæmpet og det eksklusive "box one" køkken, er med mørke træfronter og bordpladen er lavet af det samme egetræ som ejendommens gulve. Fra sofaen, såvel som fra spisebordsarrangementet er der uhindret kig til de løsslupne flammer i pejsen, der gerne tændes om aftenen i den kolde sæson.

Sommerhusets badeværelse er rummeligt og stilrent med bruseniche og gulvvarme og så skal der lægges mærke til det lille runde ovenlysvindue, som er en smuk design detalje.

I hver ende af boligen ligger der et soveværelse. Begge værelser er hver især udstyret med to høje, smalle glasdøre med udgang til det fri, hvilket betyder, at man har et fantastisk kig hele vejen igennem huset.
Et horisontalt vindue, giver dig mulighed for, at ligge i sengen og nyde udsigten til den smukke natur.

Arkitektens genistreg er den overdækkede terrasse, der ligger kilet ind mellem hovedhuset og det fjerne gæstesoveværelse. Herfra kan man nyde udsigten i al slags vejr. Og er det på en kold og blæsende dag kan man tænde i pejsen og skyde den store sorte port en anelse for.

I stedet for at rive den gamle garage ned, er denne renoveret og isoleret, så den fungerer som en ekstra gæstehytte. Aftensolsterrassen ligger i forlængelse af gæstehuset. Herfra er der udsigt til landskabet og smukke solnedgange.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.