Fasanvej 72, 3120 Dronningmølle

Byg nyt og få den smukkeste udsigt og en eventyrlig have

Skøn oase med fantastisk have og udsigt til økologiske marker, her er åben himmel og udsigt mod syd, fuglesang og ro.
Dette er sommerhuset til dig, der sætter pris på naturen og det gode liv, kun 40 min fra København.

Haven er prydet med skønne gamle frugttræer og buske, smukke rhododendron og stauder. Grunden er på 1025 kvm og ligger direkte ud til fredede marker.

Med udgang direkte fra egen baghave til græsbeklædte stier, kan man gå smukke ture til det beskyttede naturreservat "Ruslandsbakker" og Tegners interessante skulpturpark og Dronningmølles dejlige og børnevenlige badestrand.
På cykel når du Dronningmølles badestrand, hyggelige centrum og togstation på kun 5 min., og der er kun 6 km til Gilleleje og 5 km til Hornbæk by.
Fælles området Pandehave Eng området er fredet og omfattet af Natura 2000 og en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Sommerhuset er opført i 1983 og fremstår utrolig hyggeligt og autentisk for sin tid. Her er 30 dejlige kvadratmeter med loft til kip og et stort vindues- og skydedørsparti mod syd, hvorfra man kan nyde den smukkeste udsigt over egen have og de omkringliggende marker/skov.

Sommerhuset indeholder lille køkken med spiseplads, som er i åben forbindelse til stuen, som også fungerer som værelse. Badeværelset har en fin størrelse med bruseniche. Foran køkkenet og stuen er en delvist overdækket træterrasse.
Ydermere findes der carport, brændeskur samt redskabsskur på grunden.

Drømmer du om at bygge nyt, må grunden bebygges med maximalt 120 kvm bolig + max 35 kvm garage/udhus jf. tinglyst servitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.