Munkerup Have 58, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Sommerhus i første række til Øresund

Sommerhus i første række til Øresund
Sommerhuset på Munkerup Have 58 ligger yderst attraktivt i det naturskønne og rolige Munkerup, midt imellem Hornbæk og Gilleleje. Fra boligen er der den skønneste panoramaudsigt over Øresund og den smukke bugt mod Hornbæk.
Ejendommen er beliggende ud til et strandbeskyttet naturareal med adgangsret til fælles strandgrund.
Sommerhuset er opført i 1991 og rummer 117 kvm fordelt på halvandet plan.

Boligen er velholdt og indeholder entré med adgang til et stort køkken alrum. Her får du den smukkeste udsigt over havet fra spisebordet og udgang til en skøn fliseterrasse, hvor solopgangen kan nydes. Køkkenet er velholdt og rummer masser af skabs- og bordplads og så er der adgang til et lille bryggers, som også har egen indgang. I stueplan findes 2 gode værelser, som begge er med skabe samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche. Der er gulvvarme i både køkken alrum og badeværelset.

Boligens 1. sal fremstår lys, med loft til kip og smuk udsigt over havet og de gamle smukke træer. Opholdsstuen har fransk altan og adgang til et stort soveværelse med eget badeværelse. I forbindelse med trappen findes depotrum.

Grunden er på 425 kvm og har tre skønne fliseterrasser, så man kan følge solen hele dagen. Ydermere er der et skur og fine parkeringsmuligheder på grunden.

Dronningmølle centrum ligger indenfor gåafstand. Her er gode indkøbsmuligheder, restaurant og hyggelige caféer samt minigolf. Store golfbaner finder man ved Passebækgård, i Hornbæk samt Gilleleje.

De naturglade vil elske at gå tur i Ruslands Bakker, besøge Tegners museum eller gå langs kysten ved Nakkehoved Fyr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.