Englodsvej 31, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Nyistandsat sommerhus i gåafstand til stranden

Dette dejlige fritidshus er fuldstændig istandsat indenfor det seneste år, både indvendigt og udvendigt med sans for detaljerne.

Huset ligger i gåafstand til Smidstrup badestrand med badebro og livredder. Indkøb, ishus og diverse udbud af caféer ligger ligeledes i gåafstand fra sommerhuset.
Grunden er på lidt over 1200 kvm og rummer både hovedhus samt forskellige skønne udendørs områder, som sætter de perfekte rammer for et pragtfuldt udendørsmiljø.
Det er muligt at finde sol fra morgen til aften på den hævede træterrasse som løber omkring huset. Herfra kan udsigten over den smukke have nydes, hvor man bl.a. finder et gammelt og utrolig smukt magnolietræ. På bagsiden af huset findes endnu en skøn træterrasse, som er indrettet som et hyggeligt loungeområde, samt et charmerende drivhus som fungerer som et mindre orangeri.

Boligen indeholder entré med garderobeskab og indbygget vaskesøjle, samt adgang til huset hjerterum, hvor det flotte, køkken/alrum og stue går ud i ét. Her er der dør- og vinduespartier i hele rummets længde, så man kan gå barfodet ud på den dejlige store træterrasse og nyde solen og udsigten til det grønne. Her er dejlig lyst og en skøn sommerhusstemning.
Det nye og moderne køkken er holdt i en hyggelig sommerhusstil, og tilført nye moderne greb, som står i fin kontrast hertil. I forbindelse med køkkenet er der en fin spiseplads, med mulighed for opdækning til et stort middagsselskab. Det nye badeværelse er holdt i en moderne stil og opført med bruseniche og gulvvarme. Huset har 3 gode og lyse soveværelser. Der er lagt nyt og lyst egetræsgulv i hele huset, og der er opsat ny varmepumpe. Alle vinduesruder er nye, ligesom huset er blevet efterisoleret.

I forbindelse med huset er et hyggeligt udhus som er indrettet som et "anneks" med ekstra soveplads, ej godkendt som beboelse. Har man været en tur på stranden, så kan man tage en skyller under udebruseren, som har både koldt- og varmt vand. Ydermere findes en fin garage/udhus. Her er god plads til cykler, paddleboards eller kajakken.

Dette super skønne fritidshus er totalt indflytningsklar, hvor du fra starten af kan læne dig tilbage og nyde sommeren og de skønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.