Rosmosevej 32, Strand Esbønderup, 3250 Gilleleje

Velholdt sommerhus på rolig grusvej kun 700 m fra stranden

I ét af Gillelejes attraktive og rolige kvarterer finder du dette charmerende og velholdte Kalmar sommerhus fra 2004.
Kalmars huse er indbegrebet af sommerhusstemning og kendt for deres gode kvalitet. Navnet refererer til den region i Sverige, hvorfra noget af træet til de første Kalmar-huse kom fra.

Sommerhuset her er ikke én undtagelse. Her emmer af hygge og sommerhusstemning og det charmerende område, med grusveje og gammel smuk beplantning danner en smuk ramme omkring huset.
Huset er opført i 2004 og de 67 veldisponerende kvadratmeter rummer en skøn og højloftet stue med stort vinduesparti og udgang til haven og en dejlig sydvendt træterrasse. I stuen findes brændeovn og en hyggelig alkove, hvor de små vil elske at ligge og slappe af. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og fremstår pænt i lyse elementer. I stuen er der ligeledes fundet fin plads til spisebordet.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser samt et pænt badeværelse med bruseniche.

Omkring huset er der anlagt en flot og solrig træterrasse, som løber omkring huset, så man snilt kan gå barfodet omkring. Terrassen binder de forskellige rum i haven naturligt og flot sammen, så man får lyst til at bruge hele haven. Her kan man altid finde en plads i solen og nyde udsigten til himlen og den omkringliggende natur.
I haven findes der ydermere en udebruser, brændeskur samt udhus til diverse opbevaring.

Der er gode parkeringsforhold ved sommerhuset og hvis du hopper på cyklen, er der masser af oplevelser og underholdning i nærområdet.
Tinkerup Strand kan man cykle til på 5 min og ved Gilbjerg Hoved kan du gå tur og opleve en unik natur ved Sjællands nordligste punkt. Gilleleje by og havn kan man køre til på 6 minutter. Her er et væld af gode shopping muligheder, cafeer og restauranter og ved havnen er der ægte "fiskerby-stemning".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.