Hindbærvej 4, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Charmerende og autentisk Trelleborg bjælkehus

Dette charmerende og yderst velholdte Trelleborg bjælkehus er beliggende på en meget solrig hjørnegrund med masser lys og luft.

Ejendommen er yderst velindrettet på sine 57 kvm og selvom bjælkehuset har næsten 40 år på bagen, dufter her stadig skønt af træ og alt står næsten som nyt. Der er en virkelig hyggelig og autentisk stemning i det lille hus. Så selvom der ikke er meget plads, er her blevet plads til en lille entre med direkte adgang til huset badeværelse, åbent køkken i forbindelse med den hyggelige opholdsstue, hvor der er opsat en brændeovn. Der er fra stuen udgang til den store træterrasse, der omkranser ejendommen. Terrassen er syd/vest vendt, så her er der masser af sol, når ikke man sidder inde under den overdækkede del. Der er også blevet plads til 3 soveværelser. Overalt i huset er der loft til kip og trægulve.

Haven er nem anlagt med skøn græsplæne og store smukke kirsebærlaurbær buske. Der er ydermere i haven et godt redskabsskur. Det er en dejlig grund og her er rigeligt plads til, at udvide ejendommen eller bygge et anneks, hvis der er behov for mere plads. ~

Området er et lukket vejsystem, og turen ned mod den skønne Hornbæk Strand og byen går via de små veje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.