Stillidsvej 6, 3120 Dronningmølle

Lækkert sommerhus i attraktivt kvarter

Dette flot istandsatte sommerhus, ligger fredeligt på en hyggelig grusvej i det charmerende og naturskønne Dronningmølle. Her er gåafstand til strand, by og det fredede lyngområde "Ruslands bakker".

Huset fremstår lige til at flytte ind i og kan anvendes hele året. Planløsningen er moderne med et stort og skønt køkken alrum og stue i ét, hvorfra der også er udgang til flere af de solrige træterrasser. I hovedhuset findes tre gode soveværelser samt 2 badeværelser. I naturlig forbindelse til huset findes et selvstændigt "anneks" med eget toilet samt en stor overdækket terrasse.
Annekset er ikke godkendt til beboelse.

Den 1240 kvm store grund er hyggelig og solrig og fra den store syd-/vestvendte terrasse, er der udsigt til både himlen, haven og smukke gamle træer.

Boligen er 119 kvm. og indeholder.: Rummelig entré med skabsvæg og adgang til den store og lyse stue med højt til loftet og store vindues partier samt udgang til haven. I åben forbindelse til stuen findes køkkenet samt spiseplads i forbindelse hermed. Fra køkkenet er der udgang ti len skøn morgen terrasse.
Boligen har et skønt master bedroom med sit eget super lækre badeværelse. Her er gulvvarme, stor bruseniche og et moderne og modigt interiørvalg. Fra soveværelset er der ligeledes udgang til den store træterrasse.
Huset har endvidere to soveværelser, hvoraf det ene har direkte udgang til morgenterrassen.
Ydermere findes endnu et flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et rummeligt bryggers.

Til diverse opbevaring, cykler og haveredskaber, findes der hele tre gode skure, hvor af det ene er med grovkøkken.

Sommerhuset er beliggende i fredeligt kvarter og i gåafstand til badestrand samt Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra boligen ligesom det flotte naturreservat og skulpturparken ved Tegners Museum.
Fra byen kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.