Østerbækvej 30, 3100 Hornbæk

Flot og velindrettet dobbelthus fra 2019 i naturskønne omgivelser

Denne gedigne kvalitetsbolig ligger i én af Hornbæks nyopførte helårsområder. Området er døbt "Hornbæk Skovpark" og ligger med udsigt til en smuk fredskov og et dyrerigt engareal med en lille sø.
Her kan børnene gå på opdagelse, fiske og fange frøer om sommeren og stå på skøjter om vinteren, ligesom man gjorde i "gamle dage".

Boligens 140 kvadratmeter er yderst velindrettede, her er lyst og højt til loftet og naturen inviteres indenfor gennem de store vindues- og dørpartier.
Stueplan indeholder en skøn opholdsstue med god plads til spisebordet og køkkenet ligger i åben forbindelse hertil. Fra opholdsstuen er der udgang til den syd-/vestvendte fliseterrasse og haven, som har den dejligste udsigt til søen og det store engareal og skoven mod syd. Om sommeren står engen høj og blomsterrig og lokker dådyr på besøg, samtidig skaber den en naturlig afskærmning til de
omkringliggende naboer.
Køkkenet er fra HTH og rummer hvad en moderne familie har brug for og så er der udgang til en lille skøn morgenterrasse. I stueplan findes også et rummeligt og flot flisebadeværelse med bruseniche, vaskesøjle samt direkte udgang til en syd-/østvendt terrasse. Her er det naturligt at stille det nyvaskede tøj ud, da terrassen er "overdækket "af 1.salens altan.
Fra entréen er der adgang til 1. salen og under trappen har man udnyttet pladsen til garderobe samt teknikrum.

Boligens 3 soveværelser ligger på 1. sal og har skøn udsigt over området. Forældresoveværelset har "walk in closet" samt udgang til den syd-/østvendte altan. Ydermere findes et pænt badeværelse med bruseniche.

Der er valgt gedigne og gode materialer igennem hele boligen, hvilket både kan ses og mærkes. Der er gulvvarme overalt i boligen og Genvex ventilationssystemet sørger for, at luften altid er ny og frisk.

I forbindelse med boligen er der en stor dobbelt carport, et skur til diverse opbevaring og så er der fundet god plads til cykelparkering. Haven er i en god størrelse og hyggeligt beplantet.

Når du bor i Hornbæk Skovpark, får du et godt naboskab, et nyt og lækkert hus med en lav varmeudgift masser af natur og med kun 4 minutters kørsel, når du Hornbæk centrum, havn og strand. Institutioner, skole og idrætsanlæg er også inden for kort afstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.