Vibevej 16, 3100 Hornbæk

Dejligt Hornbæk sommerhus med solrig og ugeneret have

Dette charmerende og yderst velholdte sommerhus, ligger attraktivt på en rolig grusvej, som er lukket for gennemkørsel med bom. Fra sommerhuset kan du gå til Hornbæks smukke badestrand og hyggelige by- og havnemiljø.
Grunden er velbeliggende med masser af lys og luft og gammel varieret beplantning.
Havens nyanlagte træterrasse er udført i hårdtræ (ipé) og orienteret mod syd og vest, så solen og udsigten over haven rigtig kan nydes.

Sommerhuset fremstår indflytningsklart med bl.a. helt nyt Invita køkken, delvist nye vinduer- og terrassedøre i stuen.
Husets dejlige hjerterum, består af en skøn stue med loft til kip, åbent køkken og spiseafdeling som flyder fint og naturligt sammen. Her er brændeovn, hyggelige fyrtræsgulve, sprossevinduer og døre som leder dig ud på den skønne terrasse.
Det nye køkken fremstår moderne med et tvist af sommerhushygge med de åbne hylder.

Sommerboligen har 3 gode og rummelige soveværelser. Forældresoveværelset har udgang til terrassen og er så stort, at det kan bruges som stue, hvis der er behov for dette. Fra soveværelset er der en mellemgang med god skabsplads. Ydermere findes et pænt og rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskefaciliteter og gulvvarme og fra fordelingsgangen er der adgang til et gæstetoilet.

Boligen har termovinduer og kan anvendes hele året. Her opvarmes med varmepumpe og brændeovn.

I haven findes et skur til diverse opbevaring samt brænde.
Ved huset er der gode parkeringsforhold til både biler og cykler og da sælger har haft allieret sig med en havearkitekt, er udearealernes praktiske behov smukt bundet sammen med de naturlige omgivelser.

Et dejligt sommerhus som er lige til at tage i brug og med en attraktiv beliggenhed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.