Sandagerhusvej 138, 3100 Hornbæk

Velholdt og charmerende sommerhus nær Hornbæk Plantage

Denne sommerbolig ligger fredeligt og naturskønt på en skøn og tilbagetrukket grund.
Haven er solrig og fuldstændig ugeneret og du kan opholde dig i hus og have helt uden indkig fra vej eller naboer.

Sommerhuset fremstår yderst velholdt og utrolig charmerende og er opført i gode materialer.

Huset er fra 1988 og rummer 99 boligkvadratmeter samt en skøn 18 kvm stor glasudestue. Her kan man sidde med udsigt til haven og himlen. Udestuen har et stort skydedørsparti, så man kan åbne helt op til haven, så ude og inde flyder naturligt sammen.
Boligen indeholder stor og hyggelig stue med brændeovn og et stort dørparti med udgang til en skøn vestvendt træterrasse. I forlængelse af stuen findes en god spiseplads som er i åben forbindelse til køkkenet, herfra er der udsigt til haven samt udgang til den lyse havestue.

Sommerhuset er oprindeligt opført med 3 gode soveværelser samt et kammer, men i dag er 2 af værelserne slået sammen, men det kan nemt reetableres. Badeværelset er pænt og rummeligt og fremstår med både badekar og bruseniche. Ydermere findes et mindre bryggers/depotrum.

Øresund finder du godt en kilometer fra boligen, her kan man hoppe i bølgen blå og er man medlem af Ellekildehave Badebrolaug, støtter man op om områdets badebro.
Hornbæk centrum kan man cykle til gennem plantagen på 10 min. Her er et væld af gode indkøbs- og shopping muligheder samt cafeer og restauranter. Her finder du også Hornbæks smukke og populære badestrand, en god strandlegeplads samt et skønt havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.