Hulsøvej 20 - 19 - 17, 3250 Gilleleje

Mulighed for bytte med villa eller sommerhus

LIEBHAVERI MED SMUK HAVUDSIGT OG EGEN STRANDGRUND
Sublimt beliggende sommerbolig med smuk udsigt over Kattegat og helt til Kullen.
Sommerboligen er opført og renoveret af de nuværende ejere, alt er udført i kvalitetsmaterialer. Det smukke stråtag med kobberinddækninger er lagt i 2019 og huset er isoleret så det kan benyttes sommer såvel som vinter.

Ved ankomst til sommerboligen kan man straks fornemme lyset og Kattegat, allerede fra starten af den lange indkørsel som ender oppe ved en stor dobbelt carport.
Boligen er opført som et vinkelhus, æstetisk smukt og helt fantastisk beliggende på en helt ekstraordinær stor grund og med bla., privat trappe til stranden, hvor der er en helt ugeneret udsigtsterrasse på strandgrunden. Den store grund gør det muligt, at bygge et ekstra hus hvis man ønsker dette.
Via Gilbjergstien, som ligger foran huset, kan I spadsere til Gilleleje centrum på få minutter.

Huset indeholder.: Skifferbelagt entré med adgang til to værelser samt et gæstebadeværelse. Bryggers med egen indgang, stort spisekøkken med udsigt til vandet i delvis åben forbindelse til den store spisestue med brændeovn. Der er mulighed for at sammenlægge spisestue og køkken således, at det bliver til et meget stort køkken alrum med udsigt til haven og havet. I forlængelse af spisestuen forefindes hyggelig opholdsstue ligeledes med havudsigt. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse mod vandet. I stueplan findes endnu et værelse/kontor i forbindelse med stuen.
Fra husets entré er der adgang til 1. sal som pt. er indrettet med et soveværelse med god skabsplads og eget badeværelse, samt en ekstra opholdsstue med udsigt over havet. Ydermere findes et stort depotrum.
Der er mulighed for selv at sætte sit præg på denne smukke ejendom og dermed selv foretage de valg I ønsker i forbindelse med køkken, stue etc.

Den smukke parklignende have, er anlagt så den er nem at vedligeholde og smuk beplantet med Hybenroser og græs.
I haven kan solnedgangen og græssende rådyr nydes fra den hyggelige havepavilion.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.