Solbakkevej 75, 3100 Hornbæk

Direkte til Ruslands Bakker og i gåafstand til badestrand

Dette originale og uspolerede sommerhus i danske design, ligger som det sidste hus på vejen og direkte til det fredede område "Ruslands Bakker".
Fra sommerhuset er der smuk udsigt over Ruslands bakker, helt til Tegners museum og henover Pandehave Å.

Sommerhuset ligger helt ugeneret bag den smukke bøgehæk og her er massere af sol fra morgen til aften.

Selve huset fremstår originalt, men i meget flot vedligeholdt stand og byder på entré med adgang til badeværelse med brus, åbent køkken i forbindelse med boligens stue som er med pejs og loft til kip. Her er et smukt lysindfald gennem de store vindues- og dørpartier som leder ud til en delvist overdækket terrasse. Her er en fantastisk udsigt mod over det fredede lyngområde.

I stueplan er der ydermere 2 gode soveværelser samt en trappe der leder til en stor og højloftet hems, ej godkendt til beboelse. Her er fin plads til to opredninger og så kan den smukke udsigt også nydes herfra!

Haven er yderst regulær og solrig og fra huset kan man gå direkte ud til stisystemet ved "Ruslands bakker" og hele vejen til Dronningmølles skønne badestrand. Alternativt kan du gå på opdagelse mod syd til Tegners museum, den flotte skulpturpark og skoven.

Dronnindmølle by kan man gå til, her er fine indkøbsmuligheder, samt café og shopping. Hornbæk centrum kan man køre til på blot 10 min. her findes et skønt café- og handelsliv samt smuk badestrand og charmerende havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.