Nøddevej 20, 3210 Vejby

Sommerhusidyl tæt på Heatherhill

Er du til sommerhusidyl, fred og ro, natur og lange gåture er dette lige huset for dig. Med en beliggenhed i Rågeleje, kun 600 meter fra det fredede naturområde Heatherhill, er der rig mulighed for at få nydt naturen. Heatherhill er et åbent fredet naturområde med smukke græs- og lyngbevoksede bakker, med flere vandrestier. F.eks. går Vincentstien ned gennem bakkerne og ender på badestranden ved Kattegat.

Sommerhuset på Nøddevej 20, henvender sig såvel til den lille familie som til den store. Med 2 stuer, 1 soveværelse og anneks, er der rigeligt med sengepladser til hele familien selvom kvadratmeterne er få.

Huset fra 1956 er løbende blevet opdateret, så det i dag fremstår meget velholdt og indflytningsklart. Selvom det løbende er blevet opdateret, har det stadig en masse sjæl fra det gamle, med flotte nymalede skodder, hyggelig udestue med vindruer og udsigt til den flotte velbevoksede have.

Udover stuerne, og soveværelset er der et godt badeværelse med gulvvarme, entre med vaskemaskine og et velfungerende køkken fra 2019 som ligger i forbindelse med spisestuen/stuen. Fra stuen er der udgang til sydvendt træterrasse hvor solen kan nydes hele dagen.

Grunden er på hele 1.204 kvm. så her er god plads til boldspil, leg samt afslapning i solen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.