Linde Alle 42A, 3120 Dronningmølle

Totalrenoveret sommerhus på naturskøn og lukket grusvej

Dette dejlige sommerhus, står fuldstændig nyistandsat fra inderst til yderst og venter blot på at blive taget i brug.

Huset ligger næsten for enden af den stille grusvej som munder ud i Esrum å. Dette er et beskyttet naturområde hvor man ønsker at bevare og beskytte vores værdifulde plante- og dyreliv.
Derfor er der også flittigt besøg af både dådyr, fugle og mange af skovens andre dyr, på dette enestående sted.

Sommerhusgrunden er på 1200 kvm og rummer både hovedhus med en skøn terrasse som løber omkring huset, garage med udhus og et "anneks" med 2 sovepladser.

Det er muligt at finde sol fra morgen til aften på den hævede træterrasse som smyger sig hele vejen om huset fra øst til vest. På de lune eller regnfulde dage kan man finde skygge og læ under den overdækkede del af terrassen.

Boligen indeholder entré med adgang til boligens skønne hjerterum, køkken/alrummet og stuen som går ud i ét. Her er der dørpartier i hele rummets længde, så man kan gå barfodet ud på den dejlige træterrasse og nyde solen og udsigten til det grønne. Her er loft til kip, brændeovn og en ny varmepumpe til, at varme huset op.
Det nye køkken fremstår maskulint i den grå tone, men samtidig med den gode sommerhuscharme. I forbindelse med køkkenet er der en fin spiseplads, med mulighed for opdækning til et stort middagsselskab.

Husets nye badeværelse fremstår lyst og moderne med bruseniche og gulvvarme. I huset er 3 værelser og fra det ene soveværelse er der udgang til den vestvendte del af terrassen.

I haven er der også indrettet et hyggeligt bålsted og en lille æblelund, så her kan man rigtig hygge, nyde naturen og komme i "sommerhusstemning".

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.