Murergade 7, 6. MF., 3000 Helsingør

Betagende panoramaudsigt over Øresund og Helsingør C

Nu er det endelig muligt at erhverve sig en af de populære lejligheder i Utzon byggeriet "Hammershøj" i Helsingør.
Her får du den mest gribende og facinerende udsigt man kan få på disse kanter. Fra lejligehedens opholdsrum har du udsigt over Øresund, helt fra nordøst og hele vejen ned gennem sundet mod syd, hvor de grønne skove tårner sig op mellem de små fiskerbyer.
Her kan du nyde solen spejle sig i havet, kigge ned på kronborg og hele den smukke midtby med de "små" farverige huse og røde tegltage, domkirken og alle de andre smukke bygningsværker Helsingør byder på. Dette er ægte Liebhaveri!

Lejligheden fremstår pæn og velholdt og man kan opholde sig ugeneret her også selvom de store vinduespartier præger rummene.

Boligen indeholder entré med adgang til boligens lyse og højloftede køkken alrum og stue. Her er der vinduer i hele rummets længde, hvorfra udsigten over byen og havet kan nydes. Fra stuen er der udgang til en lille sydvendt altan. De to værelser er yderst regulære og har fin skabsplads. Fra værelserne er der ligeledes en dejlig udsigt mod vest. Lejlighedens badeværelse fremstår pænt og velholdt med gulvvarme, bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Der er både elevator og dørtelefon i bygningen og til lejligheden er der eget kælderrum.
Lejligheden ligger i en veldrevet ejerforening og da bygningen er fredet, betales der ikke ejendomsskat, hvilket gør at de månedlige ejerudgifter er meget fornuftige.
Endvidere kan det oplyses at ejerforeningen forestår den udvendige vask af ejendommens vinduer og det er tilladt at udleje lejlighederne. Der henvises til vilkårene i foreningens vedtægter.

Helsingørs hyggelige bymidte kan man gå til på få minutter, her er alt hvad hjertet kan begære af indkøb, shopping og kulturliv. Endvidere ligger kystbanen inden for gåafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.