Holmegårdsvej 8A, 3100 Hornbæk

Flot istandsat 1-plansvilla nær Hornbæk by

Nu har du muligheden for at erhverve dig en flot og indflytningsklar villa i skønne Hornbæk. Her har nuværende sælger sørget for, at du blot kan læne dig tilbage og nyde de skønne omgivelser.

Boligen ligger på en overkommelig og solrig grund og de 130 boligkvadratmeter byder på et stort bryggers/entré med adgang til det skønne køkken alrum og stue. Her er et dejligt lysindfald og masser af albuerum. Køkkenet er moderniseret i 2020 og fremstår flot og moderne. Boligens store spiseplads ligger imellem køkkenet og stuen og deler rummet naturligt op. Her er god plads til at rumme det
store middagsselskab.

Stuen har udgang til en skøn overdækket terrasse. Her er virkelig kræset for den gode lounge stemning og solnedgangen kan nydes, imens duggen falder og på varme sommerdage kan man søge skygge her. En skøn og ugeneret solterrasse er bundet naturligt og flot sammen med den øvrige del af terrassen.
Endvidere byder boligen på forældresoveværelse, to værelser samt to pæne flisebadeværelser med bruseniche og gulvvarme.

Haven fremstår rigtig flot og velanlagt med en skøn og blomsterrig baghave, flere solterrasser, så solen kan nydes hele dagen og et flot parkeringsanlæg som også afskærmer boligen fra vejen.
I forbindelse med huset, findes et udhus til diverse opbevaring.

Hornbæk centrum og byens skønne badestrand og havn ligger blot 500 meter fra boligen, så her er der rig mulighed for at benytte byens skønne faciliteter. Hornbæk- sø og plantage kan man også gå til, så der er rig mulighed for udendørs underholdning til store og små. Skole og institutioner findes ligeledes indenfor kort afstand.

Her får du altså en indflytningsklar bolig med en yderst central beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.