Bakkebjergvej 25, Rågeleje, 3210 Vejby

Skøn landejendom i landlige omgivelser

På dette skønne landsted ånder alt fred og idyl. Her er god plads til både hestehold, husdyr eller til håndværksmesteren
Ejendommen ligger skønt med masser af lys og luft for enden af stille grusvej. Den del af den 15.000 kvm grund der omkranser ejendommen er anlagt som en parklignende have med stor græsplæne store flotte træer og så er der mulighed for at spadsere en tur igennem ”skoven”, på den øvrige del af grunden som bla. byder på mange forskellige frugttræer, beplantning m.m. Her er virkelig skønt og der er en fantastisk stemning. Det er også her, at man nemt kunne lave folde.

Hovedhuset har hen over årene gennemgået en omfattende renovering, med bla. Luft til vand varmepumpe, stort åbent køkkenalrum med gulvvarme, efterisolering af ydervægge, vinduer, badeværelse m.m. Der mangler dog fortsat at blive gjort noget før ejendommen er helt ”færdig” Der er således bl.a. gjort klart til et ekstra badeværelse og der mangler færdiggørelse af indervægge m.m i flere rum. Med andre ord i har her muligheden for også selv at sætte jeres præg på ejendommen.

Ejendommen indeholder, entre med adgang til badeværelse og adgang til stort køkkenalrum med fritliggende bjælker og klinkegulv i køkken og spiseafdelingen, i forlængelse af Køkkenalrummet er der en stor opholdsstue med trægulve. Herudover findes soveværelse, kontor og bryggers. Endvidere har ejendommen disponible rum, som kan laves til ekstra badeværelse, værelse og udestue.

På grunden findes gennemrenoveret og topisoleret stor lade bygning på 127 kvm, med flot glittet betongulv og 2 automatiske vognporte. Her er mulighed for at udfolde sig med forskellige håndværksmæssige opgaver som værksted, opbevaring mm. På taget af denne bygning forefindes stort solcelleanlæg som - jfr. sælger - producerer 7000kwt, Endvidere findes der en ældre åben trælade på grunden, som trænger til istandsættelse.
Der er uudnyttet 1 sal over hele hovedhuset og sælger har tidligere fået tilladelse til, at inddrage en del af 1. salen til beboelse.
Her er kun få minutters kørsel til både indkøb, skov og strand og København kan man køre til på ca. 50 min. Et skønt landsted med mange muligheder og en skøn beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.