Klitten 7, 3230 Græsted

Skønt fritishus - næsten på stranden

Nu har du mulighed for at komme til at nyde Kattegat, stranden og den smukke natur i dette skønne sommerhus, som ligger i første række direkte til vandet. Her hersker en helt særlig stemning på den lille lukkede og helt diskrete vej, hvor der kun ligger en håndfuld ejendomme.

Boligen er på 100 m2, og ligger helt ugenert på en lille lukket hyggelig grusvej med en fantastisk udsigt direkte til vandet og på en stor skøn naturgrund på 1404 m2 med fine fyrtræer og hybenbuske.

Huset er omkranset med træterrasse mod vandet og på forsiden af huset er der en stor dejlig gårdhave, med masser af sol og læ når det blæser.

Boligen fremstår i meget flot vedligeholdt stand, reelt set er der tale om et helt nybygget/ombygget hus i 2007. I hele ejendommen loft til kip - meget indbydende med ovenlysvinduer, smukke skibsgulve og store vinduespartier mod vandet. Boligen indeholder, god entre som munder ud i fordelingsgang med adgang til husets, stort åbent køkken i forbindelse med husets lyse stue, som er opdelt i en spiseafdeling samt en opholdsafdeling, fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. Fra alle steder - i både stue og køkken - er der en skøn udsigt over Kattegat. Ydermere forefindes, 3 soveværelser med indbyggede skabe, stort badeværelse med brus samt gæstetoilet og bryggers.

Fra sommerboligen er der kort afstand til indkøb, ishus mv. i Rågeleje - ca. 2,5 km. Kører du yderligere i ca. 1,5 km kan du nyde skønne gåture i det nordsjællandske Heatherhill.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.