Bobakken 35, 3140 Ålsgårde

Klassisk smuk villa med panoramaudsigt over Øresund – 150 m til vandet

På Ålsgårdes fredede skrænter og med fantastisk panoramaudsigt over Øresund og Svenske kysten finder du denne klassiske og flot istandsatte villa.
Boligen er gennem de sidste to år blevet flot renoveret med respekt for den oprindelige stil og tidligere ejeres aftryk. Her er bl.a. finurlige og praktiske detaljer fra en tidligere murermester flere steder, som giver boligen karakter og charme.
Den oprindelige del af huset blev opført tilbage i 1921 og senere tilbygget i 1997, så det i dag rummer 149 flotte kvadratmeter.
Boligen er indrettet spændende, med forskellige niveauer og afdelinger, så man kan være sammen og hver for sig. De to stuer er flotte og lyse og udsigten til det blå hav og svenske kysten, kan nydes fra de dejlige opholdsrum.
Beliggenheden er naturskøn og via Bobakkestien kan du gå til Øresund og hoppe i det friske hav eller arrangere en hyggelig fisketur, da der er særligt gode kår her.
Boligen indeholder entré med adgang til det nye køkken og en god spiseplads med pejs, deler køkken og stue naturligt op. Fra den hyggelige stue er der adgang til en stor og flot glasudestue. Her har du den smukkeste udsigt over Øresund og Svenske kysten samt udgang til haven.
Stuen har trappe til den ene del af første salen, som i dag rummer en skøn forældreafdeling med et dejligt soveværelse mod nord/øst. Fra sengen kan du nyde de smukke solopgange over havet eller træde ud på den store balkon og sætte dig med morgenkaffen. I forbindelse med soveværelset er et pænt toilet samt adgang til et endnu et værelse, som i dag anvendes som "walk in". Herfra er der også et skønt kig til havet og områdets gamle smukke træer.
I stueplan findes ydermere et rummeligt værelse som i dag bruges til kontor. Her pryder en gammel Bekkasinovn og en svungen trappe rummet. Kontoret har gulvvarme og så er der udgang til en hyggelig "havestue/kreativt rum", som i sælgers munde kaldes "togvognen" pga. dens udseende.
1.salen i den oprindelige del af huset har adgang til 2 værelser, som også har et fint kig til vandet.
Grunden er på 787 kvm og haven fremstår med smuk og enkelt beplantning, så solen og den fantastiske udsigt over Øresund, kan nydes på de omkringliggende terrasser.
Ydermere findes en stor dobbelt carport med indbygget udhus, som i dag anvendes til bryggers/værksted.
Boligen ligger yderst attraktivt og centralt med få minutter til indkøbscenter, skov, badestrand og byens populære "Langebro". Børnefamilier vil også sætte pris på, at den populære "Skorpeskolen" ligger inden for kort afstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.