Bogfinkevej 19, 3120 Dronningmølle

Istandsat sommerhus med gammel og charmerende have

Dette indflytningsklare sommerhus ligger for enden af en hyggelig og lukket vej i det populære ”Fuglevangen”. Fra sommerhuset er der kun 200 meter til det smukke naturreservat, Ruslands bakker og 500 meter til Dronningmølles dejlige badestrand, ligesom du kan gå til den hyggelige bymidte med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf.

Sommerhuset byder på 55 velindrettede kvadratmeter og fremstår med bl.a. nye vinduer fra 2020, lækkert nyt køkken fra Møbelsnedkeriet ”Rønholdt” og tag fra 2005.
Huset indeholder dejlig lys og højloftet stue med pæne trægulve, store vindues- og dørpartier samt en indbygget pejs. Fra stuen er der udgang til en overdækket fliseterrasse med ovenlysvinduer, som sender lyset hele vejen ind i stuen. På modsatte side af huset findes en skøn aftenterrasse med dejligt kig udover den hyggelige og ugenerede baghave. Her vil det også være ideelt at etablere en bålplads til børnene.
Det moderne køkken ligger i åben forbindelse til stuen, dog opdelt af en halvvæg, som giver en naturlig plads til spisebordet. Boligens to soveværelser rummer plads til hhv. en dobbeltseng og en køjeseng. Med adgang fra entreen ligger husets pæne flisebadeværelset, som er med bruseniche.

Huset opvarmes bl.a. med den nye varmepumpe. , som man kan betjene hjemmefra. På den måde har man den ønskede temperatur i huset, når man ankommer.

Savner man plads er der mulighed for, at bygge ud eller at opføre et anneks på grunden.
Den ugenerte have er yderst charmerende og her har man 992 kvadratmeter at boltre sig på. Den smukke gamle beplantning har skabt mange hyggelige rum i haven, som gør den spændende at opholde sig i.
Endvidere findes carport.

Et dejligt sommerhus med en rolig beliggenhed, som er lige til, at tage i brug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.