Øgårdsvænget 9, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Flot sommerhus på smuk parklignende grund

Denne indbydende sommerbolig ligger på en hyggelig og rolig grusvej i Hornbæk. Her er du tæt på den vilde natur og nuværende ejer har formået at skabe en helt særlig og meget smuk ramme omkring boligen.

Du får hele 8 sengepladser, 4 i hovedhuset samt 4 i det tilhørende anneks.

Boligen indeholder entré med adgang til boligens lyse og dejlige køkken alrum. Her er der højt til loftet og udgang til den vidunderlige have og terrassen mod syd. I køkkenet er der masser af plads til at udfolde stor kogekunst og halvvæggen mod spisestuen anvendes som en høj bar. Gulvet i det smukke alrum er belagt med lyse Italienske travertin fliser.

Boligens stue ligger i forskudt plan til køkken/alrummet. Her er en hyggelig stemning ved den indbyggede pejs og med udsigt til den grønne have.

Det store forældre soveværelse er lyst og lækkert og fra den franske altan kan man nyde udsigten til himmelen og haven. Fra soveværelset er der direkte adgang til et stort "walk in closet". Endvidere findes endnu et værelse samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Haven er meget smukt anlagt og man kan opholde sig fuldstændig ugeneret på den store terrasse. Herfra er der bl.a. udsigt til store Rododendroner, fyrtræer og en smuk syrisk rose, imens man kan nyde duften af lavendel. I haven findes også et hyggeligt te-hus, et udhus samt et anneks med to værelser samt en stor carport.

Fra huset kan man gå til det fredede område "Ruslands bakker" og Hornbæks smukke badestrand og Øresund kan man cykle til på ca. 5 minutter. Hornbæks charmerende bykerne og havnen ligger også indenfor cykelafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.