Pinjevej 1, Smidstrup, 3250 Gilleleje

Fantastisk familiesommerhus

Her finder du det skønneste familie sommerhus, som netop er istandsat fra A-Z. Huset er beliggende på stor naturgrund med mange flotte fyrtræer, syrener og øvrige buske og træer - Du føler virkelig du er midt i skoven. Huset ligger på en hyggelig grusvej, som fører direkte ned til Stranden.

Sommerhusets helt store omdrejningspunkt, er den meget flotte nylagte 270 kvm. træterrasse som forbinder hovedhuset med såvel annekset og udhuset, og ikke mindst det store overdækket loungeområde med fastmonteret plankebord, bænke og bar. De tre huse og loungen er alle sorte med sprossede hvide vinduer.

Solen kan nydes fra flere skønne kroge på den fantastiske terrasse og skal man afkøles, kan man tage en dukkert i swimmingpoolen på 4 x 8 meter. Boligen og terrassen giver rig mulighed for at være sammen eller trække sig tilbage for en stille stund for sig selv.

Hovedhuset fremstår nyt, lyst og indbydende og består af entre, stort køkkenalrum med direkte udgang til poolområdet, 2 stuer, stort soveværelse samt badeværelse.

Annekset på 67 kvm fremstår ligeledes nyt og består af 3 fine værelser og badeværelse. Fra bagsiden af annekset er der separat indgang til godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Her er også plads til racercyklen, surfboardet mv..

Udhuset/annekset er på 36 kvm også istandsat og her er plads til den lille familie. Boligen består af stue med the-køkken, et lille værelse, badeværelse samt hems med plads til 3-4 madrasser. Udhus ej godkendt til beboelse.

På grunden findes fliseområder, hvor der er plads til cyklerne, kajakkerne mv., eller til etablering af en udendørs bruser.

Fra sommerboligen er der ca. 300 meter til vandet og kort afstand til indkøb, ishus i Smidstrup og du kan køre til Gilleleje centrum på under 10 minutter.

Et skønt sommerhus som skal SES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.