Kystvej 4A, 3100 Hornbæk

Smuk og total istandsat liebhaverbolig på den eksklusive Kystvej i Hornbæk

På en af Hornbæks mest eftertragtede adresser, ligger denne smukke og herskabelige sommerbolig fra året 1886.
Boligen ligger i hjertet af Hornbæk og er netop sat fuldstændig i stand, fra inderst til yderst og fremstår meget eksklusiv, med alle moderne bekvemmeligheder og luksuriøse tilvalg.
De karakteristiske og historiske detaljer i og omkring huset er bevaret og skaber en helt særlig stemning.
Ejendommen ligger på en godt 1100 kvm. stor grund, som er flot beplantet og anlagt med inspiration fra den nordiske natur og med gamle smukke egetræer der står, så man kan nyde dem både inde- og udefra. Meget stor træterrasse som går fra syd, rundt om huset mod vest med indbygget, opvarmet pool, så solen kan nydes både om dagen og om aftenen.

Hovedhuset består af flot køkken/alrum med et moderne Svane køkken, herfra er der udgang til den store "poolterrasse". Stuen ligger i forskudt niveau til køkkenet og med en hyggelig fjernbetjent gaspejs, som kan nydes fra både køkken og stue.
Fra stuen er der adgang til et mindre rum som er indrettet til mini opholdsstue/kontor. Herfra er der udsigt til sandklitterne på Hornbæk strand og udgang till hyggelig nordvest vendt træterrasse.
I stueplan findes endvidere flot gæstetoilet og så er der udgang til en yderst charmerende lille gårdhave/SPA område med overdækket kar og udendørs bruser. 2
Første salen har stort og utrolig smukt master bedroom med eget bad og udgang til terrasse mod havet og stranden, derudover 2 store værelser der deler eget badeværelse. I hovedhuset findes endvidere en lille god tør kælder med sauna.

Fra trappens midter repos, er der udgang til en sidebygning med loungeområde nederst og skønt, uregistreret luksus "anneks" på 1. sal. Her er masser af plads til 4 gæster og udgang til en skøn altan med udsigt. Endvidere separat toilet og flot bad med dobbelt håndvask. I sidebygningens stueetage, har ejendommen et skønt loungeområde med bar/køkken, stor sofa og udgang til haven med flot flisebelagt terrasse.

Boligen ligger med 100 meter til Hornbæks populære badestrand og meget tæt på det charmerende havnemiljø, pulserende handels- og caféliv samt gode restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.