Teglhøjvej 37, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Utraditionelt, enkelt og maskulint sommerhus i attraktivt kvarter

Dette sommerhus ligger i ét af Hornbæks attraktive kvarterer med gåafstand til vores smukke og populære badestrand, byen og havnen.

Sommerhuset er på hele 230 kvm og fremstår meget flot og i en uovertruffen kvalitet. Adgangsvejen til huset via den snoede og lukkede grusvej, er med til at skabe den helt rigtige sommerhusfølelse.
Haven er på hele 1511 kvm. og byder på flere spændende uderum. Her får du blandt andet en skøn og solrig træterrasse, som du kan træde ud på direkte fra stuen. Ydermere findes en helt unik og højthævet terrasse med udekøkken, overdækning og to store nedgravede Koibassiner. Her er en helt fantastisk stemning og man får nærmest følelsen af at befinde sig under vestindiske himmelstrøg.

Huset er beklædt med fiberbeton, der giver et råt og maskulint udtryk. Dette står i en meget smuk kontrast til de naturlige og varme Egetræs vinduesrammer.

Arkitekturen på huset er diskret og eksklusiv og lyset udefra og ind i boligen har et gennemgående fokus. Hele vejen igennem er der brugt kvalitetsmaterialer og på intet tidspunkt er (bygherre) sælger gået på kompromis!
Her er fx gennemgående massive sildebensparket gulve i Egetræ, et lyst og lækker køkken fra HTH med bl.a. Corian bordplader og med et smukt lysindfald fra de gennemgående ovenlysvinduer og for komfortens skyld, er der gulvvarme i hele huset.

Huset er opført i 2015 og rummer 230 kvm. fordelt på rummelig entré, skønt og lyst køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, herfra er der udgang til den store og sydvendte træterrasse. Stuen rummer plads til både spiseafdeling, tv-stue samt pejsestue. Fra stuen kan de store terrassedøre skydes helt til siden, så den store egetræs-terrasse nærmest bliver en del af stuen, en helt unik feature som skal
opleves.

Boligen har 4 skønne værelser alle med store skydedørspartier med udgang til haven samt indbyggede skabe. Master bedroom har adgang til eget badeværelse, som er udført i en rå og eksklusiv stil. Herudover findes endnu et stort og lækkert badeværelse med kar samt et gæstetoilet og et bryggers.

Haven er lukket og fuldstændig ugeneret, så her kan du opholde dig inde som ude helt ugeneret. Her er en fin legeplads til børne, skur og så er grunden beplantet med stedsegrønne planter og har en helt fantastisk Rododendron, som står som en smuk farverig mur i foråret og den tidlige sommer. Haven kræver minimal vedligeholdelse, ligesom huset, hvilket giver dig flere timer på terrassen til at nyde roen og den specielle stemning som er lige her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.