Lundebakken 30, 3250 Gilleleje

Sommerhus på dejlig stor grund

Hyggeligt sommerhus beliggende på en 2.556 m2 stor naturgrund med smuk udsigt til de omkringliggende marker. Du kommer til at bo yderst naturskønt med en have, der er beplantet med store gamle træer og buske. Haven kan nydes fra nogle af de hyggelige oaser på den store grund.

Boligen er et rigtigt sommerhus. Huset er hyggeligt med bjælker i loftet og brændeovn med gris, der kan opvarme hele huset med vandbåren guldvarme. Huset er godt isoleret og får også tilført varme fra solvarmepaneler og automatisk luftudveksling fra havestuen og brændeovnen.
Herudover indeholder boligen badeværelse med brus, soveværelse og åbent køkken med adgang til stuen. Fra stuen kan man gå ud i udestuen som er indrettet som et drivhus med automatisk udluftning og vanding.

Endvidere er der ´anneks´ på 18 m2, som er indrettet med soverum med god skabsplads. I forlængelse af annekset er der værksted med el gulvvarme og carport. På grunden findes yderligere et skur på 15 m2, som er opdelt i to rum.

Området er roligt og omgivelserne er landlige. Når der skal handles skal man til Esbønderup eller Gilleleje, Sidstnævnte er en dejlig by med hyggelige forretninger, cafeer og havn. Spiller du golf, kan du nyde både Gilleleje Golfbane og Passebæk gård, som ligger forholdsvis tæt på sommerhuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.