Tranevej 14, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

"Mormors sommerhus"

Nu kan dette super charmerende og autentiske sommerhus i et af Hornbæks eftertragtede kvarterer blive dit.

Her er den helt rigtige stemning i huset og på grunden som er prydet med en smuk og gammel beplantning.
Her får du bl.a. fornøjelsen af et gammelt kirsebærtræ, et skønt hindbærhegn ved den vestvendte terrasse, smukke magnolietræer og jordbærbede.
Her er en rigtig hyggelig "mormor stemning" som henleder tankerne på jordbær med fløde og hygge i skyggen på varme sommerdage.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1967 og tilbygget i 1996. De 42 hyggelige kvadratmeter indeholder hyggelig stue med loft til kip og brændeovn, charmerende køkken med god spiseplads og udgang til den dejlige syd-/vestvendte terrasse. Her er plads til både solbadning og frokostspisning og så er der skøn udsigt til den flotte have, som er prydet med gamle træer, smukke blomster og bær.
Fra stuen er der adgang til rummeligt soveværelse og i forbindelse med huset findes anneks med plads til to opredninger. Husets badeværelse er småt men godt og med bruseniche.

Hornbæks hyggelige centrum og populære badestrand ligger indenfor gåafstand. Her er et rigt udvalgt af cafeer og restauranter, minigolf, shopping og indkøb. Børnene elsker den gode strandlegeplads og at boltre sig i strandklitterne, bækken og havet

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.