Ibisvej 17, 3120 Dronningmølle

Helårsanvendeligt sommerhus opført i kvalitetsmaterialer på skøn grund

Det velbyggede og flot vedligeholdte sommerhus, ligger fredeligt og højt i det charmerende og naturskønne Dronningmølle. Her er bl.a. gåafstand til badestrand, by og det fredede naturområde "Ruslands bakker".

Huset fremstår lige til at flytte ind i og kan anvendes hele året. Sælger ombyggede huset fuldstændigt i årene 2007/2008, så det stod som nyt. Efterfølgende er det blevet vedligeholdt utrolig flot.
Planløsningen er moderne med et stort og skønt køkken alrum og en tilstødende stue, hvorfra der også er udsigt og udgang til den store og solrige fliseterrasse.
Her er masser af lys og luft samt udsigt over de omkringliggende huse og den store parklignende grund.

Faktum køkkenet fremstår enkelt og tids løst og rummer en fin spiseplads og så ligger der flotte gennemgående Egetræsplankegulve i køkken og stue fra Timberman.
I huset findes der yderligere 3 gode og rummelige soveværelser samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskine.

Boligen opvarmes med 2 varmepumper og som supplerende varme er der en pille ovn i stuen.


Den 1.199 kvm store grund er højt beliggende og yderst solrig. Her er en skøn blanding af forskellige bærbuske, frugttræer og store gamle træer, som giver haven karakter.

På grunden findes der endvidere en carport samt 2 udhuse.
Sommerhuset er beliggende i fredeligt kvarter og i gåafstand til dejlig badestrand samt Dronningmølles hyggelige, lille bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf. Er man til større golfbaner, så ligger Gilleleje golfklub få minutters kørsel fra boligen ligesom det flotte naturreservat og skulpturparken ved Tegners Museum.

Fra byen kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nås på blot 50 minutters kørsel.

Et flot og yderst velholdt sommerhus, som er lige til at tage i brug!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.