Cirkusvej 6, 3120 Dronningmølle

Gennemført sommerhus fra 2020, 150 meter fra vandet

Sommerhuset er beliggende på Cirkus Benneweis tidligere opstaldningsplads. Gennem årtier var den et yndet udflugtsmål for forbipasserende på Strandvejen, der ville se en elefant eller de flotte cirkusheste. Nu er der bygget nye sommerhuse til familier der vil nyde sommerlivet tæt på den Nordsjællandske strand og natur samt det pulserende liv i Gilleleje, Dronningmølle og Hornbæk.

Der er ikke gået på kompromis med materialerne eller med de integrerede elementer, der alle lever op til boligernes høje herlighedsværdi og kvalitetsniveau. Huset indeholder 3 gode værelser, hvoraf det ene er med eget badeværelse. Stort hjerterum hvor familien kan samles i stue, køkken og spisestue i et. Her er loft til kip og udgange til øst og vest vendte terrasser. Derudover et gæste badeværelse der ligger tæt ved de to af værelserne.
Til boligen er der et anneks med badeværelse samt et udhus.

Boligen ligger på en lukket grusvej og Esrum Å´s rislen kan nydes fra fællesarealet. Øresund og badestrand kan man gå til på kun 2 minutter.

Her har du naturen som nabo og kan gå tur i det fredede naturområde ”Ruslands Bakker” eller langs stranden og bade i Øresund.

Byen byder både på hyggelige restauranter, caféer og gode indkøbsmuligheder. Gode golfbaner finder du både ved Passebækgaard samt Gilleleje Golfklub.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.