Thorsvej 41, Ålsgårde, 3140 Ålsgårde

Flot villa på hele 546 etagemeter med panoramaudsigt over Øresund

Her får du et kniv skarpt og flot renoveret hus med den smukkeste udsigt over Øresund og Svenskekysten.
Boligen er højt beliggende, i facade til Øresund, så den dragende udsigt, kan nydes fra mange af boligens opholdsrum og værelser gennem de store panoramavinduer, den store altan samt fra de smukke træterrasser. Her befinder du dig helt ugeneret og kan nyde den enestående udsigt!

Nuværende ejer har gennem det sidste år, sirligt renoveret den oprindelige 70´er villa, så den i dag fremstår stilren, maskulin, moderne og gennemtænkt. Her er brugt kvalitetsmaterialer inde som ude, hvilket bidrager til den lækre stemning i huset. Huset er træbeklædt og sortmalet, så det i dag fremstår diskret og eksklusivt.

Boligen byder på hele 337 boligkvadratmeter, som rummer en stor hall med svungen trappe til 1. sal samt adgang til den store og lyse stue, hvorfra den smukke udsigt til Øresund kan nydes. Fra stuen er der udgang til haven samt de to store træterrasser, som strækker sig hhv. fra nord til syd og fra syd til vest. Så her kan solen nydes fra den står op til den igen går ned i havet.
I det nordlige hjørne af stuen er der indrettet et hyggeligt hjørne omkring den åbne pejs. Det stilrene køkken er fra "køkkensnedkeren" og er placeret i åben forbindelse til den store spisestue. Herfra er der også udgang til haven og den skønne "vindafskærmede terrasse" mod syd. I stueplan findes ydermere et kontor samt et gæstetoilet.
På boligens 1. sal er der stort Master bedroom som udover uhindret udsigt over havet, også har eget badeværelse med bruseniche, udgang til den store altan samt walk in garderobe. De to øvrige store dobbeltværelser, har også udgang til egen altan med udsigt samt adgang til et dejlig stort badeværelse med brus.

Boligens underetage, som byder på hele 209 kvadratmeter, er ideel til teenageren eller liberalt erhverv. Her er der stor gildesal med åben pejs og direkte udgang til egen have. Fra Gildesalen er der god udsigt over havet. Endvidere er der stort badeværelse med boblebad og sauna der rummer 10 personer, separat gæstetoilet, vaskerum og fyrrum med
nyere naturgasfyr samt to disponible rum og en fin vinkælder. Der er egen indgang til underetagen.

Den 1.022m2 store grund kræver ikke megen vedligeholdelse, ligesom huset, hvilket giver dig flere timer på terrassen til at nyde de smukke omgivelser. Til ejendommen findes dobbelt garage med elektronisk port.

Boligen ligger yderst attraktivt og centralt på en lukket vej, med få minutter til indkøbscenter, skov, badestrand og byens populære "Langebro". Børnefamilier vil også sætte pris på, at den populære "Skorpeskolen" ligger inden for kort afstand.

Sælger laver gerne mageskifte med mindre bolig med god beliggenhed og hvis muligt, så gerne med udsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.