Munkerup Have 12, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Charmerende Sommerhus med sublim havudsigt & lave ejerudgifter

I den charmerende bebyggelse "Munkerup Have" med lukket vejsystem og direkte adgang til både skov og strand ligger denne sommerbolig i 1 række til vandet.

Ejendommen ligger i første række til vandet og beskyttet natur. Her er den smukkeste udsigt fra både stuen og 1 sal og den vestvendte aftenterrasse.
Huset er opført i 2007 af materialer af en høj kvalitet, alligevel har de nuværende ejere lagt nye gulve i stueplan samt lavet nyt køkken og isat større vinduspartier mod vandet.
Her er en virkelig dejlig stemning lige fra det store åbne køkken, den smukke pejs og den hyggelige sofakrog. Her er god plads også til den store familie, da huset er på hele 163 kvm fordelt på 2 etager. Her er badeværelse både i stueplan og på 1 salen, som pt. er indrettet med 2 soveværelser og en skøn stue med loft til kip og en smuk udsigt mod vandet.
I stueplan er der rummelig entre, 2 gode store soveværelser, badeværelse med gulvvarme og så huset hjerterum, det store køkken alrum med plads til mange mennesker, langbord og massere af hygge. I vinkel til alrummet er der en hyggelig sofakrog med pejs. Fra køkken alrummet er der udgang til skøn fliseterrasse og direkte adgang mod vandet.

I forbindelse med ejendommen er der carport med stort disponibelt rum som er isoleret.

Området "Munkerup Have" består af 49 ejendomme hvoraf de 20 er sommerhuse og med fællesarealer direkte ud mod vandet. Grundejerforeningen blev stiftet i 1985, men flere af husene i området er opført senere end det.

Munkerup er kendt for sin smukke natur og rolige omgivelser. De naturglade vil elske at gå tur i Ruslands Bakker, besøge Nakkehoved fyr ved havet eller Hornbæks hyggelige havnemiljø.

På få minutter kan man køre til Dronningmølles dejlige badestrand og centrum som har gode indkøbsmuligheder, restaurant og hyggelige cafeer samt minigolf. Store golfbaner finder man ved Passebækgård samt Gilleleje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.