Hørhavevej 2, Horneby Fælled, 3100 Hornbæk

Sommerhuset til de kræsne købere, som ønsker god plads og fuld moderne komfort

Flot sommerhus opført i 2009, alt er lavet i uovertruffen kvalitet, her kan. bl.a. nævnes, 3 badeværelser, loft til kip og gulvvarme i alle rum, vinkælder, integreret dobbelt garage og kæmpe store glasoverdækkede terrasser samt meget mere. 156 kvm i stueplan + 113 kvm i underetagen.

Ejendommen er beliggende helt ugeneret og højt på grunden i et meget eftertragtet og eksklusivt område i Hornbæk. Her befinder du dig i kort afstand til den smukke badestrand og Hornbæks hyggelige by- og havnemiljø.

Ved ankomst til ejendommen kan man køre bilen i garagen og herfra gå videre direkte ind i sommerhuset via underetagen.
Boligen indeholder i stueplan: Stor og højloftet entré, kæmpe stor stue med pejs, loft til kip og store vinduespartier mod haven og den store træterrasse, i forbindelse med stuen forefindes lækkert åbent køkken med alt i hårde-hvidevare af bedste kvalitet. Master bedroom med eget badeværelse, hvor der bla. er dobbeltbruser. Herudover to børne/gæsteværelser samt endnu et badeværelse.

I underetagen er der endnu et værelse med egen indgang i terrænhøjde. I samme plan findes husets tredje topmoderne badeværelse med brus og væghængt toilet. Der er ligeledes et meget stort brygges med indgang fra den rummelige garage, trappe til stueplanet og en stor vinkælder.

Dette er en helt unik ejendom, hvor kvalitet, beliggenhed og udnyttelsen af den niveauforskudte grund går op i en højere enhed. Fantastisk lækkert sommerhus i suveræn kvalitet!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.