Gyvelvej 7, 3100 Hornbæk

Charmerende sommerhus i eksklusivt kvarter

På den populære og lukkede Gyvelvej ligger denne flotte og indflytningsklare sommerbolig på en ugeneret og smuk naturgrund med store Rododendron og gamle flotte fyrtræer.
Området er kendt som det ´gamle Hornbæk´ eller ´Kildekrog´ som er yderst populært. Her er snoede grusveje og grundende er prydet med gamle store pinje- og fyrtræer. Den korte afstand til Hornbæks smukke badestrand, plantage og byen, gør det ikke mindre attraktivt.

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1958, men er løbende blevet renoveret, tilbygget og moderniseret, så det i dag byder på alle moderne bekvemmeligheder i fin kombination med den oprindelige charme. Der er senest isat nye nye vinduer og dører i hele huset i 2020.
Huset indeholder god entré med adgang til husets store og meget charmerende køkkenalrum. Køkkenet er pænt og moderne og af nyere dato. Her er en god spiseplads og en smuk gammel åben pejs, man kan hygge sig ved imens ”mor” står i køkkenet.
Fra alrummet er der udgang til en skøn træterrasse hvor middags- og aftensolen kan nydes.
Husets opholdsstue står i en spændende og anderledes arkitektonisk kontrast til resten af huset. Her er loft til kip og store vinduespartier mod haven, så himmelen og haven inviteres ind i stuen, imens den indbyggede pejs skaber hygge.
I forlængelse af stuen er der en møblerbar fordelingsgang med udgang til haven samt adgang til to af boligens 3 soveværelser. Master bedroom har eget badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter samt udgang til haven.
Ydermere findes endnu et badeværelse med brus.
Hele ejendommen fremstår i virkelig pæn stand og er lige til, at flytte ind i.

Haven er noget helt særligt og selvom der er et eventyrligt udvalg af gamle træer og beplantning, er her alligevel masser af lys og luft. Her kan børnene gå på opdagelse i haven, bygge huler eller nyde solen sammen med de voksne på én af de to skønne terrasser.

I haven findes også et anneks med egen overdækkede veranda. Annekset er ikke godkendt til beboelse, men er isoleret og med elvarme. Endvidere findes redskabsrum og cykelskur.

Der kører tog til Helsingør og Hillerød og motorvejen nås på blot 15min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.