Dalevænget 21, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Totalrenoveret sommerbolig i Munkerup -750 m til Øresund

I det hyggelige og rolige Munkerup, midt imellem Hornbæk og Gilleleje, finder du dette moderne og indflytningsklare sommerhus. Her er kun 750 meter til Øresund og fin badestrand.

Sommerboligen er totalrenoveret i 2015-2016 og fremstår lys og moderne med ensidet taghældning, gulvvarme i hele huset, ovenlysvinduer samt store vinduespartier i hele husets længde, så haven kan nydes inde såvel som ude.

Den 1171 kvm. store grund, fremstår indbydende og yderst ugeneret. Her er plads til solbadning på den store og sydvendte træterrasse, hvorfra man kan nyde den skønneste udsigt til haven og områdets flotte beplantning.

Boligens store og lyse opholdsrum er center for ophold, hygge, madlavning og leg. Her er direkte udgang til den sydvendte terrasse og den dejligste udsigt til haven. Det lyse og flotte HTH køkken ligger i åben forbindelse til stuen, naturligt opdelt af spisepladsen med brændeovn.
Køkkenet har et stort glasparti med foldedøre, så der kan åbnes helt op til terrassen, på denne måde flyder inde og ude sammen på skønne sommerdage.
Huset har tre gode soveværelser, et pænt flisebadeværelse med brus og fra forældresoveværelset er der adgang til eget badeværelse med brus og vaskesøjle samt udgang til en østvendt terrasse.

Ydermere findes udhus og så er der gode parkeringsforhold ved huset.

På få minutter kan man køre til Dronningmølle centrum med gode indkøbsmuligheder, restaurant og hyggelige cafeer samt minigolf. Store golfbaner finder man ved Passebækgård samt Gilleleje.
De naturglade vil elske at gå tur i Ruslands Bakker, besøge Nakkehoved fyr ved havet eller Hornbæks hyggelige havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.